Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár Ceglédi Amatőrök
pilu fulldef Tactiek nes
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 55.4
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Resech geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu passt de bal met de wreef. Daar is Le Meur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Meur haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Harangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harangi passt de bal in één keer door. Csigér probeert naar een medespeler te passen. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap. Toobal bokst de bal weg.

8e minuut.
Collura passt de bal met de wreef. Le Meur rent richting de bal. Le Meur geeft een lange en hoge pass. Chiţulescu rent richting de bal. Chiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Harangi is nu in balbezit. Harangi passt de bal met de wreef. Lizer rent richting de bal. Lizer schiet op doel. Toobal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Ceglédi Amatőrök 1:0

16e minuut.
Klemczyk onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neuville. Klemczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. García Eguren met een snel genomen vrije trap. Lizer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Le Meur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Eguren. García Eguren krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pikrt probeert naar een medespeler te passen. Lizer is nu in balbezit. Rančev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rančev krijgt een gele kaart. Lizer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harangi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Le Meur rent richting de bal. Le Meur speelt de bal door. bin Muhamad Radzy geeft een lange en hoge pass. Mărăşescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester FC Fehérvár - Ceglédi Amatőrök 1:1

33e minuut.
Csigér verovert de bal door een tackle van achteren. Csigér passt de bal zonder na te denken. Harangi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizer passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
bin Muhamad Radzy is nu in balbezit. bin Muhamad Radzy draait met de bal, schiet en ... Turienzo Álvarez probeert de bal aan de voet te houden. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Guasca bokst de bal weg.

40e minuut.
Mărăşescu rent richting de bal. García Eguren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mărăşescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Le Meur zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - Ceglédi Amatőrök 1:2

44e minuut.
Neuville probeert naar een medespeler te passen. Le Meur is nu in balbezit. Le Meur passt de bal in één keer door. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. Guasca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 42%, Ceglédi Amatőrök 58%.
Manchester FC Fehérvár - Ceglédi Amatőrök 1:2

63e minuut.
Neuville rent richting de bal. Csigér onderschept slim de pass. Csigér speelt de bal door. Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk draait met de bal, schiet en ... Toobal bokst de bal weg.

72e minuut.
Harangi onderschept slim de pass. Harangi speelt de bal door. Sumarna is nu in balbezit. Lizer verovert de bal door een tackle van achteren. Lizer schiet op doel. Toobal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mărăşescu heeft problemen om de bal te vangen. García Eguren bereikt de bal nog maar net als eerste. García Eguren met een sublieme pass. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mărăşescu kopt de bal weg. Le Meur heeft problemen om de bal te vangen. Le Meur passt de bal met de wreef. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guasca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 51%, Ceglédi Amatőrök 49%.
Manchester FC Fehérvár - Ceglédi Amatőrök 1:2