Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID 23 Castle FC
352 Tactiek 352ray
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 29
goed Schieten zwak
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Urfi is nu in balbezit. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel passt de bal met de wreef. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos passt de bal in één keer door. van der Wiel is nu in balbezit. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 1:0

6e minuut.
Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Joó bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel met een sublieme pass. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Urfi is nu in balbezit. Giovennazzi onderschept slim de pass. Giovennazzi passt de bal met de wreef. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel schiet op doel. De bal raakt de paal. Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. Stângă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 2:0

36e minuut.
Laki is nu in balbezit. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny schiet op doel. Stângă bokst de bal weg.

41e minuut.
Laki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan onderschept slim de pass. Ulaşan geeft een lange en hoge pass. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 31%, Castle FC 69%.
REAL MADRID 23 - Castle FC 2:0

48e minuut.
Nieszczęsny onderschept slim de pass. Nieszczęsny passt de bal met de wreef. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 3:0

55e minuut.
Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel draait met de bal, schiet en ... Stângă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 4:0

59e minuut.
Klungelig pakt Sugár de bal. Lifeson geeft de bal voor. Nieszczęsny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieszczęsny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 5:0

64e minuut.
Kalac geeft een lange en hoge pass. Stângă probeert naar een medespeler te passen. Ulaşan kopt de bal weg. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi geeft een hoge lob. Stângă bokst de bal weg.

66e minuut.
Ulaşan kopt de bal weg. Klungelig pakt Giovennazzi de bal. Giovennazzi geeft een hoge lob. Nieszczęsny rent richting de bal. Nieszczęsny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Giovennazzi kopt de bal weg. Kalac is nu in balbezit. Nieszczęsny met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Castle FC 6:0

75e minuut.
Doeltrap. Di Cosola trapt de bal weg van het doel. Ulaşan kopt de bal weg. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Giovennazzi passt de bal in één keer door. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft een hoge lob. Nieszczęsny is nu in balbezit. Nieszczęsny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 17%, Castle FC 83%.
REAL MADRID 23 - Castle FC 6:0