Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Lila Vandálok
42112 Tactiek 424
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
20 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 62.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Jaross passt de bal in één keer door. Kothencz rent richting de bal. Kothencz passt de bal met de wreef. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Podmaniczky probeert naar een medespeler te passen. Ferrao heeft problemen om de bal te vangen. Rökk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rökk krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Füri met een snelle inworp. Martz speelt de bal door. Cerezo rent richting de bal. Kothencz onderschept slim de pass. Kothencz draait met de bal, schiet en ... Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaross zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Weitner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Lila Vandálok 1:0

8e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lam. Rákóczi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kodolányi met een snel genomen vrije trap. Weitner kopt de bal weg. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner is nu in balbezit. Weitner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Ferrao speelt de bal door. Füri geeft de bal voor. Weitner kopt de bal weg. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maliszewski met een sublieme pass. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft de bal voor. Ferrao springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AJAX Budapest - Lila Vandálok 1:1

33e minuut.
Martz met een sublieme pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz heeft problemen om de bal te vangen. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Lila Vandálok 2:1

37e minuut.
Weitner rent richting de bal. Weitner passt de bal zonder na te denken. Kothencz rent richting de bal. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cerezo rent richting de bal. Paal!

44e minuut.
Kodolányi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nalot met een snelle inworp. Lam rent richting de bal. Lam geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Rökk onderschept slim de pass. Nánási probeert naar een medespeler te passen. Weitner is nu in balbezit. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 55%, Lila Vandálok 45%.
AJAX Budapest - Lila Vandálok 2:1

48e minuut.
Taveggia is nu in balbezit. Kodolányi onderschept slim de pass. Kodolányi geeft een hoge lob. Weitner kopt de bal weg. Kothencz is nu in balbezit. Paal! Kothencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Lila Vandálok 3:1

51e minuut.
Picamilho met een sublieme pass. Daar is Monsalve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft de bal voor. Kothencz krijgt zijn hoofd ertegen. Szczypiński bokst de bal weg.

56e minuut.
Cerezo geeft een hoge lob. Rákóczi heeft problemen om de bal te vangen. Lam is nu in balbezit. Lam geeft de bal voor. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen. Pecze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam geeft de bal voor. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Pecze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Lila Vandálok 3:2

64e minuut.
Daar is Taveggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Füri is nu in balbezit. Martz met een sublieme pass. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Pecze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Weitner verovert de bal door een tackle van achteren. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Weitner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Picamilho de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nánási zal de hoekschop nemen. Kothencz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Maliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weitner is nu in balbezit. Weitner met een sublieme pass. Kothencz heeft problemen om de bal te vangen. Kothencz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ferrao is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kodolányi. Ferrao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bicski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lam rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lam met een snelle inworp. Bicski is nu in balbezit. Bicski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rökk heeft problemen om de bal te vangen. Rökk speelt de bal door. Klungelig pakt Nánási de bal. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Nánási rent richting de bal. Nánási met een sublieme pass. Klungelig pakt Weitner de bal. Kothencz rent richting de bal. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kothencz is nu in balbezit. Frunză speelt de bal door. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft een hoge lob. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Pecze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tóth geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podmaniczky met een snelle inworp. Bicski is nu in balbezit. Bicski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 45%, Lila Vandálok 55%.
AJAX Budapest - Lila Vandálok 3:2