Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ceglédi Amatőrök Nyíregyháza Spartacus FC
nes Tactiek 4-1-2-1-2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
55 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Carolina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collura. Carolina raakt geblesseerd tijdens het duel. Haznadar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carolina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ceglédi Amatőrök - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

22e minuut.
Sumarna geeft de bal voor. Mărăşescu kopt de bal weg. Daar is Porath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Meur is nu in balbezit. Le Meur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Haznadar probeert naar een medespeler te passen. Radnai rent richting de bal. Radnai passt de bal met de wreef. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina schiet op doel. Toobal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Carolina is nu in balbezit. Resech onderschept slim de pass. Resech geeft de bal voor. Le Meur is nu in balbezit. Le Meur haalt uit met een fantastische trap. Šindler bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Rančev de bal. Haznadar is nu in balbezit. Haznadar passt de bal zonder na te denken. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt bin Muhamad Radzy de bal. Radnai geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Resech de bal onder controle te krijgen. Carolina is nu in balbezit. Carolina schiet op doel. Toobal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceglédi Amatőrök 51%, Nyíregyháza Spartacus FC 49%.
Ceglédi Amatőrök - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

60e minuut.
Buitenspel voor Barta. Goede buitenspelval van de verdediging. Rančev neemt vlug de vrije trap. Le Meur kopt de bal weg. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Šindler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Radnai passt de bal met de wreef. Daar is Carolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collura is nu in balbezit. Carolina verovert de bal door een tackle van achteren. Carolina draait met de bal, schiet en ... Toobal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

83e minuut.
Porath rent richting de bal. Porath geeft een hoge lob. Carolina kopt de bal weg. Barta is nu in balbezit. Barta schiet op doel. Toobal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Resech geeft een hoge lob. Le Meur kopt de bal weg. Sallai is nu in balbezit. Mărăşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. Šindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ceglédi Amatőrök 52%, Nyíregyháza Spartacus FC 48%.
Ceglédi Amatőrök - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1