Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Bence Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 10380
Bambika Berettyóújfalu FC
lehetöség Tactiek fzgólatt
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 62.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Odermatt rent richting de bal. Odermatt passt de bal in één keer door. Majslak rent richting de bal. Majslak schiet op doel. Abbattista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Berettyóújfalu FC 0:1

4e minuut.
Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki begaat een overtreding. Wilhelm raakt geblesseerd tijdens het duel. Barkó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Odermatt de bal. Dąbal met een sublieme pass. Gorzeński kopt de bal weg. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Potocki passt de bal met de wreef. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo passt de bal in één keer door. Jenart rent richting de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Potocki is nu in balbezit. Wilhelm verovert de bal door een tackle van achteren. Dudziński speelt de bal door. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Berettyóújfalu FC 0:2

19e minuut.
Potocki geeft een lange en hoge pass. Krampera kopt de bal weg. Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkó geeft een lange en hoge pass. Wilhelm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Potocki kopt de bal weg. Cardarelli rent richting de bal. Cardarelli passt de bal in één keer door. Wilhelm is nu in balbezit. Wilhelm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm onderschept slim de pass. Wilhelm probeert naar een medespeler te passen. Majslak rent richting de bal. Majslak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Dudziński kopt de bal weg. Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkó passt de bal zonder na te denken. Wilhelm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilhelm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Berettyóújfalu FC 0:3

28e minuut.
Cardarelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silaghi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 60%, Berettyóújfalu FC 40%.
Bambika - Berettyóújfalu FC 0:3

50e minuut.
Jackowski met een sublieme pass. Krampera heeft problemen om de bal te vangen. Píccolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Píccolo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

54e minuut.
Krampera speelt de bal door. Abbattista probeert naar een medespeler te passen. Oude Kamphuis geeft een hoge lob. Jenart krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Berettyóújfalu FC 1:3

58e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz geeft de bal voor. Dudziński kopt de bal weg. Wilhelm kan de bal niet met de borst controleren. Wilhelm draait met de bal, schiet en ... Dąbal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gorzeński passt de bal in één keer door. Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Oude Kamphuis geeft een hoge lob. Gyurkovits controleert de bal met de borst. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart draait met de bal, schiet en ... Hastings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Berettyóújfalu FC 2:3

74e minuut.
Klungelig pakt Gobet de bal. Gobet speelt de bal door. Jackowski probeert naar een medespeler te passen. Jenart rent richting de bal. Jenart haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Gobet met een sublieme pass. Daar is Oude Kamphuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oude Kamphuis speelt de bal door. Potocki geeft een hoge lob. Jenart maakt een snoekduik en kopt de bal. Hastings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gorzeński probeert de bal aan de voet te houden. Oude Kamphuis rent richting de bal. Oude Kamphuis passt de bal zonder na te denken. Jackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wilhelm kopt de bal weg. Odermatt heeft problemen om de bal te vangen. Abbattista rent richting de bal. Majslak verovert de bal door een tackle van achteren. Majslak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majslak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majslak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gobet geeft de bal voor. Cosyn rent richting de bal. Cosyn geeft een hoge lob. Jenart is nu in balbezit. Jenart draait met de bal, schiet en ... Hastings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Cosyn neemt vlug de vrije trap. Jackowski kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart verovert de bal door een tackle van achteren. Jenart schiet op doel. Hastings bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 47%, Berettyóújfalu FC 53%.
Bambika - Berettyóújfalu FC 2:3