Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lila Vandálok Manchester United F.C. mufc
424 Tactiek qwe
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 50.3
formidable Schieten very good
formidable Passen adequate
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Nalot rent richting de bal. Nalot passt de bal zonder na te denken. Lam is nu in balbezit. Lam geeft de bal voor. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Stănciulescu geeft een hoge lob. Nalot kopt de bal weg. Lam is nu in balbezit. Lam geeft een hoge lob. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło passt de bal met de wreef. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 0:1

10e minuut.
Nalot onderschept slim de pass. Nalot probeert naar een medespeler te passen. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam geeft een hoge lob. Ferrao springt en kopt de bal. Lecornu bokst de bal weg.

12e minuut.
Picamilho is nu in balbezit. Gwadera begaat een overtreding. Picamilho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cerezo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Filczyk met de inworp. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză maakt een afschuwelijke overtreding. Frunză is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Lam geeft de bal voor. Ganchev kopt de bal weg. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Dowgwiłło met de inworp. Dodrescu speelt de bal door. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Filczyk kopt de bal weg. Kalosz is nu in balbezit. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Szczypiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 0:2

29e minuut.
Podmaniczky is nu in balbezit. Stănciulescu onderschept slim de pass. Stănciulescu passt de bal met de wreef. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Szczypiński bokst de bal weg.

35e minuut.
Ferrao springt en kopt de bal. Lecornu speelt de bal door. Klungelig pakt Monsalve de bal. Kalosz rent richting de bal. Kalosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stănciulescu speelt de bal door. Dodrescu is nu in balbezit. Monsalve speelt de bal door. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferrao is nu in balbezit. Ferrao draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 45%, Manchester United F.C. mufc 55%.
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 1:2

47e minuut.
Pivotto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Monsalve de bal. Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Szczypiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalosz met de inworp. Taveggia is nu in balbezit. Filczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Filczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ferrao speelt de bal door. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam met een sublieme pass. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu geeft de bal voor. Dowgwiłło speelt de bal door. Nalot is nu in balbezit. Nalot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Taveggia passt de bal met de wreef. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam geeft de bal voor. Ferrao springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 2:2

65e minuut.
Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo verovert de bal door een tackle van achteren. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Ferrao rent richting de bal. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Lecornu bokst de bal weg. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao draait met de bal, schiet en ... Lecornu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 3:2

71e minuut.
Filczyk met een sublieme pass. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lam rent richting de bal. Lam geeft een lange en hoge pass. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao haalt uit met een fantastische trap. Lecornu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 4:2

76e minuut.
Bicski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Maliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliszewski speelt de bal door. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft de bal voor. Ferrao krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lila Vandálok 42%, Manchester United F.C. mufc 58%.
Lila Vandálok - Manchester United F.C. mufc 4:2