Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosmenti PC Kolhoz Castle FC
rabib Tactiek 352ray
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 29.2
incredible Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Urfi rent richting de bal. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira met een sublieme pass. Depinois is nu in balbezit. Depinois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Berton verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira passt de bal in één keer door. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 1:0

7e minuut.
Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap. Di Cosola geeft een hoge lob. Piroska kopt de bal weg. Rabeira is nu in balbezit. Rabeira geeft een lange en hoge pass. Sályi bokst de bal weg. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 2:0

10e minuut.
Urfi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwok On zal de hoekschop nemen. Santa-Rita springt en kopt de bal. Sályi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 3:0

13e minuut.
Santa-Rita met een sublieme pass. Depinois is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Cosola. Depinois raakt geblesseerd tijdens het duel. Rabeira wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dézsi rent richting de bal. Dézsi passt de bal zonder na te denken. Rabeira met een sublieme pass. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 4:0

19e minuut.
Gogoncea met de inworp. Berton rent richting de bal. Berton probeert naar een medespeler te passen. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Depinois is nu in balbezit. Depinois geeft een lange en hoge pass. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 5:0

29e minuut.
Gogoncea verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoncea passt de bal met de wreef. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel. Sályi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 6:0

31e minuut.
Kwok On met een sublieme pass. Rabeira speelt de bal door. Gogoncea speelt de bal door. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gogoncea passt de bal met de wreef. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita passt de bal in één keer door. Depinois is nu in balbezit. Depinois schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Depinois kopt de bal weg. Daar is Santa-Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Santa-Rita de bal. Coloma rent richting de bal. Santa-Rita onderschept slim de pass. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ... Sályi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Santa-Rita verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 7:0

42e minuut.
Gogoncea met een snelle inworp. Santa-Rita geeft een hoge lob. Rabeira kopt de bal weg. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 8:0

45e minuut.
Klungelig pakt Rabeira de bal. Rabeira passt de bal zonder na te denken. Santa-Rita rent richting de bal. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 23%, Castle FC 77%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 9:0

48e minuut.
Piroska kopt de bal weg. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita passt de bal in één keer door. Rabeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sugár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laptenoc met een sublieme pass. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Sályi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 10:0

54e minuut.
Rabeira rent richting de bal. Rabeira met een sublieme pass. Depinois is nu in balbezit. Depinois draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 11:0

55e minuut.
Daar is Urfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa-Rita rent richting de bal. Rabeira speelt de bal door. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita haalt uit met een fantastische trap. Sályi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Berton probeert de bal met de borst te controleren. Berton geeft een lange en hoge pass. Dézsi probeert de bal aan de voet te houden. Depinois is nu in balbezit. Depinois schiet op doel. Sályi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Laptenoc verovert de bal door een tackle van achteren. Laptenoc met een sublieme pass. Rabeira speelt de bal door. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sályi trapt de bal weg. Kwok On kopt de bal weg. Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Depinois draait met de bal, schiet en ... Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dobos rent richting de bal. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Rabeira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Depinois de bal. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Sályi bokst de bal weg. Depinois is nu in balbezit. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 12:0

66e minuut.
Daar is Urfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berton bereikt de bal nog maar net als eerste. Berton passt de bal met de wreef. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 13:0

69e minuut.
Dobos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rabeira met een sublieme pass. Depinois heeft problemen om de bal te vangen. Depinois draait met de bal, schiet en ... Sályi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 14:0

70e minuut.
Daar is Sugár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galgóczy. Galgóczy krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Kwok On de bal. Kwok On geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Santa-Rita de bal. Santa-Rita schiet op doel. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 15:0

73e minuut.
Laptenoc onderschept slim de pass. Laptenoc speelt de bal door. Daar is Santa-Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois haalt uit met een fantastische trap. Sályi bokst de bal weg. Daar is Santa-Rita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rabeira heeft problemen om de bal te vangen. Urfi rent richting de bal. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Berton kopt de bal weg. Coloma is nu in balbezit. Coloma geeft de bal voor. Kwok On kopt de bal weg. Depinois is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Depinois bereikt de bal nog maar net als eerste. Depinois draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 16:0

79e minuut.
Daar is Rabeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berton met een sublieme pass. Depinois is nu in balbezit. Depinois schiet op doel. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Klungelig pakt Depinois de bal. Rabeira probeert naar een medespeler te passen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosmenti PC Kolhoz 18%, Castle FC 82%.
Rákosmenti PC Kolhoz - Castle FC 17:0