Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: BALMAZ ARÉNA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5400
TH Balmaz FC Nyíregyháza Spartacus FC
433 Tactiek 4-1-2-1-2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Lourenço is nu in balbezit. Haznadar verovert de bal door een tackle van achteren. Haznadar geeft een lange en hoge pass. Barta controleert de bal met de borst. Barta draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Radnai passt de bal zonder na te denken. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye passt de bal in één keer door. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pajuvesi speelt de bal door. Radnai rent richting de bal. Radnai speelt de bal door. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Káposzta probeert de bal met de borst te controleren. Káposzta passt de bal zonder na te denken. Barta rent richting de bal. Barta schiet op doel. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barta passt de bal zonder na te denken. Butaeye rent richting de bal. Butaeye passt de bal zonder na te denken. Barta is nu in balbezit. Barta schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Porath passt de bal zonder na te denken. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai passt de bal in één keer door. Carolina is nu in balbezit. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Radnai kan de bal niet met de borst controleren. Radnai met een sublieme pass. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina schiet op doel. Pajuvesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Merényi kopt de bal weg. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye passt de bal met de wreef. Carolina rent richting de bal. Carolina draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Carolina rent richting de bal. Carolina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pajuvesi de bal. Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa bokst de bal weg.

30e minuut.
Carolina rent richting de bal. Carolina passt de bal met de wreef. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:1

31e minuut.
Haznadar passt de bal in één keer door. Carolina rent richting de bal. Carolina speelt de bal door. Klungelig pakt Barta de bal. Barta draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa bokst de bal weg.

34e minuut.
Merényi verovert de bal door een tackle van achteren. Merényi speelt de bal door. Haznadar probeert naar een medespeler te passen. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta schiet op doel. Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Haznadar bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar speelt de bal door. Barta is nu in balbezit. Barta schiet op doel. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:2

36e minuut.
Porath kopt de bal weg. Haznadar heeft problemen om de bal te vangen. Haznadar passt de bal met de wreef. Carolina heeft problemen om de bal te vangen. Carolina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Haznadar speelt de bal door. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye passt de bal in één keer door. Barta rent richting de bal. Barta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Haznadar probeert naar een medespeler te passen. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye met een sublieme pass. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:3

43e minuut.
Zolj is nu in balbezit. Radnai onderschept slim de pass. Radnai probeert naar een medespeler te passen. Carolina is nu in balbezit. Carolina probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Radnai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radnai geeft een hoge lob. Butaeye is nu in balbezit. Barta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 75%, Nyíregyháza Spartacus FC 25%.
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:3

46e minuut.
Carolina rent richting de bal. Carolina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porath de bal. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai geeft een lange en hoge pass. Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barta controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Haznadar met een sublieme pass. Daar is Barta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carolina de bal. Carolina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Skočdolesa met een harde bal richting middenveld. Merényi rent richting de bal. Källström verovert de bal door een tackle van achteren. Källström draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Radnai kopt de bal weg. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Haznadar rent richting de bal. Barta rent richting de bal. Barta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:4

66e minuut.
Radnai met een sublieme pass. Carolina is nu in balbezit. Carolina probeert naar een medespeler te passen. Barta rent richting de bal. Barta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Butaeye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haznadar is nu in balbezit. Haznadar met een sublieme pass. Daar is Carolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carolina draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Skočdolesa trapt de bal weg. Merényi is nu in balbezit. Merényi geeft een hoge lob. Carolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carolina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Butaeye met een sublieme pass. Barta is nu in balbezit. Slampák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slampák krijgt een gele kaart. Barta raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Haznadar neemt zijn aanloop. Skočdolesa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 73%, Nyíregyháza Spartacus FC 27%.
TH Balmaz FC - Nyíregyháza Spartacus FC 0:5