Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Castle FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3900
Castle FC Lila Vandálok
352ray Tactiek 424
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 48.8
weak Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Urfi de bal. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:1

5e minuut.
Mazzaroto is nu in balbezit. Bicski is nu in balbezit. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel. Sályi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:2

7e minuut.
da Cachaça is nu in balbezit. Coloma is nu in balbezit. da Cachaça verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:3

10e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça probeert naar een medespeler te passen. Bicski rent richting de bal. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dobos rent richting de bal. Bicski verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski passt de bal met de wreef. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Di Cosola is nu in balbezit. Di Cosola geeft een lange en hoge pass. Maliszewski geeft een hoge lob. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Sályi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça geeft een hoge lob. Dobos heeft problemen om de bal te vangen. Bicski rent richting de bal. Bicski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:4

20e minuut.
Klungelig pakt Dézsi de bal. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto passt de bal met de wreef. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev met een sublieme pass. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Zazhigalov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:5

28e minuut.
Zazhigalov kopt de bal weg. Lam rent richting de bal. Lam passt de bal in één keer door. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lam speelt de bal door. Mazzaroto heeft problemen om de bal te vangen. Dobos rent richting de bal. Mazzaroto verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Belényesi passt de bal in één keer door. Mazzaroto rent richting de bal. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:6

42e minuut.
Tepsiev passt de bal in één keer door. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. Belényesi met een sublieme pass. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 71%, Lila Vandálok 29%.
Castle FC - Lila Vandálok 0:6

49e minuut.
Widera geeft de bal voor. da Cachaça met een sublieme pass. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto schiet op doel. Di Cosola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:7

51e minuut.
Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazhigalov rent richting de bal. Mazzaroto verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:8

53e minuut.
Lam rent richting de bal. Lam passt de bal zonder na te denken. Bicski rent richting de bal. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sályi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle FC - Lila Vandálok 0:9

57e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Tepsiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev passt de bal met de wreef. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. da Cachaça heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Mazzaroto rent richting de bal. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto rent richting de bal. Bicski rent richting de bal. Bicski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Widera met een sublieme pass. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça met een sublieme pass. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto draait met de bal, schiet en ... Sályi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazzaroto is nu in balbezit. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sályi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Dobos is nu in balbezit. Mazzaroto verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzaroto met een sublieme pass. Bicski is nu in balbezit. Bicski draait met de bal, schiet en ... Sályi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Urfi passt de bal zonder na te denken. da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cachaça met een sublieme pass. Mazzaroto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzaroto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazzaroto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mazzaroto speelt de bal door. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev passt de bal met de wreef. Bicski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle FC 66%, Lila Vandálok 34%.
Castle FC - Lila Vandálok 0:9