Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Manchester United F.C. mufc
42112 Tactiek qwe
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 48.9
formidable Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


21e minuut.
Nánási onderschept slim de pass. Weitner rent richting de bal. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási geeft een lange en hoge pass. Kothencz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Solti onderschept slim de pass. Solti geeft de bal voor. Kothencz kopt de bal weg. Weitner rent richting de bal. Weitner draait met de bal, schiet en ... Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Nánási onderschept slim de pass. Nánási geeft een hoge lob. Stănciulescu heeft problemen om de bal te vangen. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Manchester United F.C. mufc 1:0

35e minuut.
Stănciulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross verovert de bal door een tackle van achteren. Jaross geeft de bal voor. Daar is Fitos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fitos probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Manchester United F.C. mufc 2:0

36e minuut.
Klungelig pakt Kalosz de bal. Kalosz passt de bal met de wreef. Dodrescu kan de bal niet met de borst controleren. Weitner rent richting de bal. Weitner haalt uit met een fantastische trap. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kodolányi kan de bal niet met de borst controleren. Kodolányi speelt de bal door. Nánási bereikt de bal nog maar net als eerste. Nánási geeft een hoge lob. Weitner springt en kopt de bal. Lecornu bokst de bal weg. Toczek rent richting de bal. Toczek geeft de bal voor. Füri kopt de bal weg. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 34%, Manchester United F.C. mufc 66%.
AJAX Budapest - Manchester United F.C. mufc 2:0

46e minuut.
Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitner verovert de bal door een tackle van achteren. Nánási rent richting de bal. Nánási geeft een hoge lob. Kothencz krijgt zijn hoofd ertegen. Lecornu bokst de bal weg.

67e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Fitos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Weitner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weitner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Manchester United F.C. mufc 3:0

81e minuut.
Pivotto speelt de bal door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu geeft een hoge lob. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nánási met een sublieme pass. Weitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pivotto begaat een overtreding. Weitner raakt geblesseerd tijdens het duel. Nánási komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tóth geeft een hoge lob. Weitner heeft problemen om de bal te vangen. Weitner passt de bal zonder na te denken. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 32%, Manchester United F.C. mufc 68%.
AJAX Budapest - Manchester United F.C. mufc 3:0