Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: SENIOR TC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8642
SENIOR TC Előre FC Békéscsaba
balázs9 Tactiek 532crsszelso
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 10
60.1 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


21e minuut.
Sin`kevich probeert de bal met de borst te controleren. Misiurek rent richting de bal. Sin`kevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sin`kevich krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. Tesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Héjjas rent richting de bal. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz probeert naar een medespeler te passen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas schiet op doel. De bal raakt de paal. Tesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sin`kevich met een snelle inworp. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Héjjas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Előre FC Békéscsaba 0:1

29e minuut.
Winkler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kasperkowicz kopt de bal weg. Héjjas rent richting de bal. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Tesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kurski passt de bal zonder na te denken. Daar is Minakovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak schiet op doel. Tesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - Előre FC Békéscsaba 0:2

41e minuut.
Kasperkowicz rent richting de bal. Otel onderschept slim de pass. Sin`kevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sin`kevich krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 63%, Előre FC Békéscsaba 37%.
SENIOR TC - Előre FC Békéscsaba 0:2

59e minuut.
Tesson trapt de bal weg. Meštrić rent richting de bal. Met opzet legt Sychiov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sychiov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sychiov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Judkowiak kopt de bal weg. Héjjas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otel. Héjjas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasperkowicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vecsernyés met een sublieme pass. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz met een sublieme pass. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 58%, Előre FC Békéscsaba 42%.
SENIOR TC - Előre FC Békéscsaba 0:2