Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Baboon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18900
Baboon FC LFC Rákoskeresztúr
4somewith3somev2 Tactiek M
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.2 gemiddelde waardering 55.4
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Kučírek is nu in balbezit. Kučírek passt de bal met de wreef. Ćirković is nu in balbezit. Ćirković geeft de bal voor. Wyrwas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ćirković is nu in balbezit. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković speelt de bal door. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 1:0

12e minuut.
Togias probeert naar een medespeler te passen. Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal zonder na te denken. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Fényi bokst de bal weg.

14e minuut.
Hussin geeft de bal voor. Zorzi probeert de bal aan de voet te houden. Togias probeert naar een medespeler te passen. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Musielak verovert de bal door een tackle van achteren. Musielak geeft een hoge lob. Ćirković kopt de bal weg. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land haalt uit met een fantastische trap. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fényi speelt de bal door. Ćirković kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyrwas de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Cellay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 2:0

32e minuut.
Klungelig pakt Rybarczyk de bal. Rybarczyk geeft de bal voor. Witucki is nu in balbezit. Witucki schiet op doel. Cellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 3:0

34e minuut.
Magne geeft een lange en hoge pass. Wyrwas kopt de bal weg. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel. Cellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:0

39e minuut.
Togias controleert de bal met de borst. Ćirković rent richting de bal. Ćirković probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 35%, LFC Rákoskeresztúr 65%.
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:0

46e minuut.
Boiadeiro komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Togias de bal. Togias passt de bal in één keer door. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:1

53e minuut.
Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak begaat een overtreding. Baudouin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonaventuri komt het veld opgelopen. Benzi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Gal kopt de bal weg. Klungelig pakt Boiadeiro de bal. Zorzi geeft de bal voor. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen. Fényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:2

65e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunert onderschept slim de pass. Kunert geeft een hoge lob. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hussin geeft een lange en hoge pass. Witucki is nu in balbezit. Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft een hoge lob. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:3

82e minuut.
Magne geeft een lange en hoge pass. Witucki kopt de bal weg. Hoffer heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas onderschept slim de pass. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Cellay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 62%, LFC Rákoskeresztúr 38%.
Baboon FC - LFC Rákoskeresztúr 4:3