Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9247
ZsozsoCarp.Team Black Dragon FC
új 442 Tactiek Madridy
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Arlotto met een sublieme pass. Herold rent richting de bal. Flankengott verovert de bal door een tackle van achteren. Salif Mendy verovert de bal door een tackle van achteren. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ... Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Black Dragon FC 0:1

15e minuut.
Patriak verovert de bal door een tackle van achteren. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZsozsoCarp.Team - Black Dragon FC 1:1

19e minuut.
Toujani geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cardoso Filho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sow rent richting de bal. Sow haalt uit met een fantastische trap. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chirilă kopt de bal weg. Herold is nu in balbezit. Herold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Chirilă geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz kopt de bal weg. Karaçay met een sublieme pass. Klungelig pakt Herold de bal. Herold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Salif Mendy is nu in balbezit. Bohman bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy onderschept slim de pass. Salif Mendy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cardoso Filho kopt de bal weg. Sow rent richting de bal. Patriak is nu in balbezit. Sow verovert de bal door een tackle van achteren. Sow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sow met een sublieme pass. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy probeert naar een medespeler te passen. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold draait met de bal, schiet en ... Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 58%, Black Dragon FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZsozsoCarp.Team - Black Dragon FC 1:1

61e minuut.
Holmvik met een sublieme pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Garantido de Parintins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Garantido de Parintins naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
Herold speelt de bal door. Salif Mendy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beslać. Beslać krijgt een gele kaart. Salif Mendy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arlotto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toujani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso Filho onderschept slim de pass. Cardoso Filho probeert naar een medespeler te passen. Sow rent richting de bal. Sow haalt uit met een fantastische trap. Ilouk bokst de bal weg.

72e minuut.
Beslać geeft een lange en hoge pass. Jerázek kopt de bal weg. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Salif Mendy onderschept slim de pass. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lara kopt de bal weg. Salif Mendy kan de bal niet met de borst controleren. Salif Mendy passt de bal met de wreef. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold schiet op doel. Ilouk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cardoso Filho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sow met een sublieme pass. Salif Mendy rent richting de bal. Salif Mendy draait met de bal, schiet en ... Ilouk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Black Dragon FC 1:2

86e minuut.
Holmvik passt de bal zonder na te denken. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... Garstka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Holmvik is nu in balbezit. Holmvik met een sublieme pass. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 59%, Black Dragon FC 41%.
ZsozsoCarp.Team - Black Dragon FC 1:2