Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kutyaütők társasága 1.FC Kraftwerk Düsseldorf
kutya Tactiek tactic3
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Garai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic begaat een overtreding. Garai raakt geblesseerd tijdens het duel. Belényesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lovin maakt een snoekduik en kopt de bal. Knioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garai springt en kopt de bal. Knioch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lara kopt de bal weg. Daar is Silov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silov passt de bal zonder na te denken. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. Mocsáry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Iţic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenosyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remetter. Remetter krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Remetter rent richting de bal. Kenosyan onderschept slim de pass. Kenosyan speelt de bal door. Silov is nu in balbezit. Silov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De Vos speelt de bal door. Lovin is nu in balbezit. Lovin passt de bal met de wreef. Garai rent richting de bal. Garai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lara heeft problemen om de bal te vangen. Knioch bokst de bal weg. Garai bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:1

25e minuut.
Daar is Silov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vos verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyńczok probeert naar een medespeler te passen. Kuzia rent richting de bal. Kuzia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kutyaütők társasága - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 1:1

43e minuut.
Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov probeert naar een medespeler te passen. Kuzia rent richting de bal. Kuzia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kwiek rent richting de bal. Kwiek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 41%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kutyaütők társasága - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 1:1

63e minuut.
Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal in één keer door. Kenosyan probeert naar een medespeler te passen. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Iţic geeft de bal voor. Wanatowicz met een sublieme pass. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kenosyan met een sublieme pass. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek haalt uit met een fantastische trap. Mocsáry maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Remetter is nu in balbezit. Met opzet legt Iţic zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iţic naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Remetter raakt geblesseerd tijdens het duel. Belényesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Knioch speelt de bal door. Remetter kopt de bal weg. De Vos is nu in balbezit. De Vos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Kenosyan onderschept slim de pass. Kenosyan speelt de bal door. Kuzia heeft problemen om de bal te vangen. Silov is nu in balbezit. Silov draait met de bal, schiet en ... Mocsáry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 39%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kutyaütők társasága - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 1:1