Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre Bekescsaba F.C. Platina SC
Normal Tactiek 4-2-3-1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Zombori rent richting de bal. Kalathis verovert de bal door een tackle van achteren. Kalathis met een sublieme pass. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:1

6e minuut.
Pimbó onderschept slim de pass. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:2

9e minuut.
Oswos met de inworp. Kalathis rent richting de bal. Kalathis passt de bal met de wreef. Oswos is nu in balbezit. Oswos geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Kalathis is nu in balbezit. Kalathis passt de bal in één keer door. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:3

18e minuut.
Kalathis speelt de bal door. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó passt de bal zonder na te denken. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Békési neemt vlug de vrije trap. Pimbó kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosiorek de bal. Moskov rent richting de bal. Moskov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pauka speelt de bal door. Pimbó rent richting de bal. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:4

30e minuut.
Zombori speelt de bal door. Taimatou met een sublieme pass. Bacot bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Lockheart geeft een lange en hoge pass. Kalathis kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguiar de bal. Moskov is nu in balbezit. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Galletti speelt de bal door. Pimbó is nu in balbezit. Pimbó speelt de bal door. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Oswos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Güneyli kopt de bal weg. Pimbó geeft een lange en hoge pass. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguiar zal de hoekschop nemen. Moskov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Aguiar met een snelle inworp. Kollega is nu in balbezit. Pimbó onderschept slim de pass. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:5

41e minuut.
Moskov passt de bal in één keer door. Daar is Giakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giakos passt de bal in één keer door. Moskov heeft problemen om de bal te vangen. Moskov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Erdei met een harde bal richting middenveld. Pimbó kopt de bal weg. Daar is Kosiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov schiet op doel. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 79%, Platina SC 21%.
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:5

46e minuut.
Flores Santacruz komt het veld opgelopen. Skiba komt het veld opgelopen. Albuquerque komt het veld opgelopen. Moskov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pimbó de bal. Pimbó met een sublieme pass. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov passt de bal zonder na te denken. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Skiba de bal onder controle te krijgen. Pimbó met een sublieme pass. Lockheart rent richting de bal. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Flores Santacruz speelt de bal door. Kalathis rent richting de bal. Kalathis passt de bal in één keer door. Moskov is nu in balbezit. Moskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdei trapt de bal weg van het doel. Kalathis kopt de bal weg. Moskov is nu in balbezit. Moskov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:6

64e minuut.
Skiba geeft een lange en hoge pass. Moskov rent richting de bal. Moskov haalt uit met een fantastische trap. Güneyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:7

68e minuut.
Flores Santacruz passt de bal in één keer door. Kalathis rent richting de bal. Kalathis passt de bal in één keer door. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:8

69e minuut.
Kollega rent richting de bal. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacot is nu in balbezit. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Giakos is nu in balbezit. Giakos geeft de bal voor. Moskov is nu in balbezit. Moskov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:9

78e minuut.
Pavičić rent richting de bal. Flores Santacruz is nu in balbezit. Flores Santacruz speelt de bal door. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Skiba passt de bal in één keer door. Pimbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimbó probeert naar een medespeler te passen. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albuquerque zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kollega de bal. Skiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Skiba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pimbó rent richting de bal. Pimbó speelt de bal door. Moskov is nu in balbezit. Pimbó rent richting de bal. Pimbó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 81%, Platina SC 19%.
Előre Bekescsaba F.C. - Platina SC 0:9