Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Baboon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11709
Baboon FC SENIOR TC
4somewith3somev2 Tactiek balázs9
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.6 gemiddelde waardering 60
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Musielak geeft de bal voor. Land probeert de bal met de borst te controleren. Otel geeft een lange en hoge pass. Galloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Misiurek geeft een hoge lob. Musielak probeert de bal aan de voet te houden. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - SENIOR TC 0:1

23e minuut.
Płaskoczyński kan de bal niet met de borst controleren. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baboon FC - SENIOR TC 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Galloni de bal. Galloni passt de bal met de wreef. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - SENIOR TC 1:2

41e minuut.
Misiurek rent richting de bal. Płaskoczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Płaskoczyński passt de bal in één keer door. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Tesson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 34%, SENIOR TC 66%.
Baboon FC - SENIOR TC 1:2

50e minuut.
Ćirković passt de bal zonder na te denken. Płaskoczyński met een sublieme pass. Ćirković rent richting de bal. Ćirković geeft een lange en hoge pass. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baboon FC - SENIOR TC 2:2

52e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Solymosi rent richting de bal. Met opzet legt Wyrwas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Wyrwas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wyrwas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Land geeft de bal voor. Grudikis geeft een hoge lob. Hussin rent richting de bal. Galloni onderschept slim de pass. Galloni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Solymosi geeft een lange en hoge pass. Musielak kopt de bal weg. Kučírek is nu in balbezit. Kučírek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybarczyk met de inworp. Land is nu in balbezit. Land draait met de bal, schiet en ... Witucki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - SENIOR TC 3:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musielak met een snelle inworp. Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek geeft een lange en hoge pass. Witucki springt en kopt de bal. Tesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Azaredo met de inworp. Misiurek geeft de bal voor. Galloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rybarczyk geeft de bal voor. Witucki rent richting de bal. Land rent richting de bal. Land draait met de bal, schiet en ... Tesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Galloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo rent richting de bal. Galloni rent richting de bal. Galloni schiet op doel. Fényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baboon FC - SENIOR TC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 36%, SENIOR TC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baboon FC - SENIOR TC 3:3