Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kutyaütők társasága ZsozsoCarp.Team
kutya Tactiek új 442
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
51.3 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Silov onderschept slim de pass. Patriak onderschept slim de pass. Wanatowicz speelt de bal door. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek haalt uit met een fantastische trap. Ilouk bokst de bal weg. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kutyaütők társasága - ZsozsoCarp.Team 1:0

3e minuut.
Chirilă is nu in balbezit. Silov verovert de bal door een tackle van achteren. Silov passt de bal zonder na te denken. Kuzia rent richting de bal. Kuzia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov passt de bal met de wreef. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dauchez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmvik met een snelle inworp. Patriak rent richting de bal. Patriak geeft een lange en hoge pass. Knioch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 39%, ZsozsoCarp.Team 61%.
Kutyaütők társasága - ZsozsoCarp.Team 1:0

51e minuut.
Beslać is nu in balbezit. Kuzia verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Chirilă zijn tegenspeler op de grond. Kuzia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Kenosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dauchez is nu in balbezit. Holmvik probeert naar een medespeler te passen. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Wanatowicz probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Wawrzyńczok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wawrzyńczok krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Dauchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kenosyan probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyńczok speelt de bal door. Silov bereikt de bal nog maar net als eerste. Silov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Holmvik passt de bal zonder na te denken. Patriak is nu in balbezit. Patriak geeft een hoge lob. Back rent richting de bal. Back haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virághalmy komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kenosyan passt de bal in één keer door. Silov is nu in balbezit. Chirilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Silov kan niet meer verder spelen. Belluccio komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Erdei speelt de bal door. Daar is Kwiek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiek passt de bal in één keer door. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kutyaütők társasága 47%, ZsozsoCarp.Team 53%.
Kutyaütők társasága - ZsozsoCarp.Team 1:0