Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csontrakó FC Előre Bekescsaba F.C.
4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 26.1
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Kollega speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Cioper de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu geeft een hoge lob. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 1:0

18e minuut.
Bacot probeert de bal met de borst te controleren. Čehajić is nu in balbezit. Čehajić passt de bal in één keer door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Doeltrap. Güneyli trapt de bal weg. Cioper kopt de bal weg. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Molina kopt de bal weg. Carrasana rent richting de bal. Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carrasana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 2:0

24e minuut.
Cioper is nu in balbezit. Zombori maakt een afschuwelijke overtreding. Cioper raakt geblesseerd tijdens het duel. Čehajić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Erdei met een sublieme pass. Cioper kopt de bal weg. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 3:0

27e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Cioper rent richting de bal. Cioper passt de bal zonder na te denken. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cioper geeft een hoge lob. Carrasana heeft problemen om de bal te vangen. Güneyli is nu in balbezit. Janczylik rent richting de bal. Janczylik draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Lippelt heeft problemen om de bal te vangen. Čehajić probeert naar een medespeler te passen. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. Güneyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Čehajić kopt de bal weg. Carrasana rent richting de bal. Carrasana passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Čehajić geeft een hoge lob. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 4:0

32e minuut.
Molina met de inworp. Čehajić speelt de bal door. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper geeft een hoge lob. Janczylik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Radan geeft de bal voor. Leca heeft problemen om de bal te vangen. Kollega is nu in balbezit. Janczylik verovert de bal door een tackle van achteren. Janczylik draait met de bal, schiet en ... Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lockheart onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molina neemt de hoekschop. Janczylik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 29%, Előre Bekescsaba F.C. 71%.
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 5:0

50e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Carrasana passt de bal met de wreef. Janczylik rent richting de bal. Janczylik probeert naar een medespeler te passen. Carrasana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 6:0

51e minuut.
Lippelt onderschept slim de pass. Lippelt probeert naar een medespeler te passen. Janczylik is nu in balbezit. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čehajić geeft de bal voor. Janczylik maakt een snoekduik en kopt de bal. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 7:0

57e minuut.
Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Janczylik kopt de bal weg. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 8:0

58e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Čehajić rent richting de bal. Čehajić geeft de bal voor. Carrasana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Carrasana rent richting de bal. Carrasana geeft de bal voor. Erdei probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Lockheart bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Loh is nu in balbezit. Loh geeft de bal voor. Taimatou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Erdei met een harde bal richting middenveld. Molina speelt de bal door. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cioper probeert naar een medespeler te passen. Iordãnescu met een sublieme pass. Daar is Janczylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasana rent richting de bal. Carrasana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Carrasana de bal. Carrasana passt de bal zonder na te denken. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel. Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 9:0

74e minuut.
Nánási geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana passt de bal met de wreef. Janczylik rent richting de bal. Janczylik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Čehajić met een sublieme pass. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana passt de bal zonder na te denken. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik draait met de bal, schiet en ... Erdei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 10:0

82e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 11:0

85e minuut.
Janczylik rent richting de bal. Kosiorek begaat een overtreding. Janczylik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cioper met een snel genomen vrije trap. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu geeft een lange en hoge pass. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Janczylik kopt de bal weg. Klungelig pakt Lockheart de bal. Carrasana rent richting de bal. Carrasana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 12:0

87e minuut.
Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Erdei trapt de bal weg van het doel. Čehajić met een sublieme pass. Janczylik rent richting de bal. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Čehajić met een sublieme pass. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik passt de bal zonder na te denken. Daar is Carrasana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrasana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 24%, Előre Bekescsaba F.C. 76%.
Csontrakó FC - Előre Bekescsaba F.C. 13:0