Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: SENIOR TC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10085
SENIOR TC LFC Rákoskeresztúr
balázs9 Tactiek M
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Zorzi speelt de bal door. Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal probeert naar een medespeler te passen. Togias geeft de bal voor. Valli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Togias is nu in balbezit. Togias speelt de bal door. Zorzi rent richting de bal. Zorzi geeft de bal voor. Baudouin springt en kopt de bal. Tesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grudikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudikis geeft een lange en hoge pass. Galloni rent richting de bal. Galloni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Togias probeert naar een medespeler te passen. Zorzi controleert de bal met de borst. Zorzi speelt de bal door. Valli is nu in balbezit. Valli schiet op doel. Tesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Zorzi passt de bal zonder na te denken. Daar is Solymosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solymosi geeft de bal voor. Kurski kopt de bal weg. Gheno is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Misiurek heeft problemen om de bal te vangen. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi speelt de bal door. Valli rent richting de bal. Valli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gal kopt de bal weg. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek geeft de bal voor. Galloni rent richting de bal. Galloni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Baudouin is nu in balbezit. Baudouin passt de bal in één keer door. Grudikis rent richting de bal. Valli verovert de bal door een tackle van achteren. Valli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gal passt de bal zonder na te denken. Togias speelt de bal door. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Azaredo schiet op doel. Doeltrap. Cellay met een harde bal richting middenveld. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 58%, LFC Rákoskeresztúr 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SENIOR TC - LFC Rákoskeresztúr 0:0

49e minuut.
Collazo met een sublieme pass. Kurski rent richting de bal. Egyed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Egyed krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Egyed met een sublieme pass. Gal rent richting de bal. Kurski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Prokopi speelt de bal door. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi passt de bal met de wreef. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Tesson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Prokopi rent richting de bal. Azaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Azaredo passt de bal zonder na te denken. Galloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloni haalt uit met een fantastische trap. Cellay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Prokopi probeert naar een medespeler te passen. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi passt de bal in één keer door. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Otel geeft de bal voor. Azaredo kopt de bal weg. Galloni rent richting de bal. Azaredo rent richting de bal. Azaredo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gheno kopt de bal weg. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egyed. Egyed krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gheno raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Otel onderschept slim de pass. Otel geeft de bal voor. Galloni is nu in balbezit. Gheno rent richting de bal. Gheno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Baudouin rent richting de bal. Misiurek geeft een hoge lob. Kurski is nu in balbezit. Kurski draait met de bal, schiet en ... Cellay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SENIOR TC - LFC Rákoskeresztúr 1:0

87e minuut.
Tesson met een harde bal richting middenveld. Kurski kopt de bal weg. Kunert heeft problemen om de bal te vangen. Gheno is nu in balbezit. Gheno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SENIOR TC 40%, LFC Rákoskeresztúr 60%.
SENIOR TC - LFC Rákoskeresztúr 1:0