Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre FC Békéscsaba Baboon FC
532crsszelso Tactiek 4somewith3somev2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
22 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Ćirković rent richting de bal. Ćirković passt de bal in één keer door. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moldován de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Meštrić verovert de bal door een tackle van achteren. Meštrić geeft de bal voor. Hussin probeert de bal aan de voet te houden. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Land is nu in balbezit. Witucki is nu in balbezit. Vecsernyés begaat een overtreding. Vecsernyés krijgt een gele kaart. Witucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćirković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen. Sárközi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćirković is nu in balbezit. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek rent richting de bal. Kučírek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sin`kevich speelt de bal door. Kasperkowicz rent richting de bal. Musielak begaat een overtreding. Kasperkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sin`kevich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rybarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 1:0

29e minuut.
Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Magne kopt de bal weg. Klungelig pakt Wyrwas de bal. Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Meštrić rent richting de bal. Meštrić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musielak met een snelle inworp. Kučírek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Winkler rent richting de bal. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 1:1

38e minuut.
Wyrwas kopt de bal weg. Ćirković controleert de bal met de borst. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land draait met de bal, schiet en ... Sárközi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kasperkowicz speelt de bal door. Héjjas is nu in balbezit. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Fényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 2:1

40e minuut.
Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Land rent richting de bal. Rybarczyk is nu in balbezit. Rybarczyk draait met de bal, schiet en ... Sárközi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 52%, Baboon FC 48%.
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 2:1

47e minuut.
Ćirković met een sublieme pass. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bergkamp. Bergkamp krijgt een gele kaart. Wyrwas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ćirković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sárközi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 2:2

51e minuut.
Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Land is nu in balbezit. Moldován tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moldován krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Meštrić onderschept slim de pass. Meštrić met een sublieme pass. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Kasperkowicz rent richting de bal. Kasperkowicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kučírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučírek passt de bal met de wreef. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas schiet op doel. Sárközi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 2:3

74e minuut.
Moldován geeft de bal voor. Héjjas is nu in balbezit. Musielak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musielak krijgt een gele kaart. Héjjas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sin`kevich met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 3:3

87e minuut.
Moldován probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Witucki is nu in balbezit. Winkler maakt een afschuwelijke overtreding. Winkler krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Płaskoczyński met een sublieme pass. Land rent richting de bal. Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Land onderschept slim de pass. Land haalt uit met een fantastische trap. Sárközi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre FC Békéscsaba 61%, Baboon FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Előre FC Békéscsaba - Baboon FC 3:3