Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Előre Bekescsaba F.C. Tellysavalas
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 42.3
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Bacot speelt de bal door. Lockheart rent richting de bal. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ryser de bal. Ryser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fayard verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser passt de bal in één keer door. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Ghoukassyan passt de bal met de wreef. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lockheart probeert de bal met de borst te controleren. Ghoukassyan rent richting de bal. Ghoukassyan passt de bal in één keer door. Ryser rent richting de bal. Ryser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Chalobah geeft een hoge lob. Lockheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser onderschept slim de pass. Ryser draait met de bal, schiet en ... Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Erdei trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kollega de bal. Ryser is nu in balbezit. Ryser haalt uit met een fantastische trap. Erdei bokst de bal weg. Güneyli kopt de bal weg. Ryser rent richting de bal. Ryser geeft een lange en hoge pass. Ghoukassyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Tellysavalas 0:1

34e minuut.
Grzymała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalobah geeft een lange en hoge pass. Daar is Leca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 77%, Tellysavalas 23%.
Előre Bekescsaba F.C. - Tellysavalas 0:1

54e minuut.
Güneyli geeft een hoge lob. Inworp. Hoài Bắc met de inworp. Ględała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ględała geeft een hoge lob. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Tellysavalas 0:2

56e minuut.
Ryser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryser passt de bal in één keer door. Lockheart is nu in balbezit. Ryser verovert de bal door een tackle van achteren. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ględała passt de bal zonder na te denken. Kollega is nu in balbezit. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Daar is Ryser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryser draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ryser is nu in balbezit. Ryser schiet op doel. Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ryser kopt de bal weg. Grzymała met een sublieme pass. Ghoukassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghoukassyan draait met de bal, schiet en ... Erdei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Előre Bekescsaba F.C. - Tellysavalas 0:3

82e minuut.
Zombori passt de bal met de wreef. Ględała is nu in balbezit. Ględała geeft de bal voor. Klungelig pakt Ryser de bal. Ryser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Giemsa de bal onder controle te krijgen. Chalobah met een sublieme pass. Ghoukassyan is nu in balbezit. Ghoukassyan schiet op doel. Ryser probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Előre Bekescsaba F.C. 73%, Tellysavalas 27%.
Előre Bekescsaba F.C. - Tellysavalas 0:3