Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Oracle Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41479
Black Dragon FC Előre FC Békéscsaba
Madridy Tactiek 532crsszelso
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
38.1 gemiddelde waardering 55.2
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Judkowiak is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sin`kevich zal de hoekschop nemen. Héjjas heeft problemen om de bal te vangen. Héjjas schiet op doel. Hende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Judkowiak rent richting de bal. Touro probeert naar een medespeler te passen. Arlotto controleert de bal met de borst. Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Šimunko kopt de bal weg. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas passt de bal met de wreef. Judkowiak is nu in balbezit. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Hende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas onderschept slim de pass. Héjjas passt de bal met de wreef. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Hende bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Judkowiak de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Touro. Judkowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sin`kevich komt bij de bal en schiet. Héjjas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Jaén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Héjjas verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sin`kevich verovert de bal door een tackle van achteren. Sin`kevich probeert naar een medespeler te passen. Héjjas rent richting de bal. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Vecsernyés kopt de bal weg. Judkowiak probeert de bal aan de voet te houden. Jerázek bereikt de bal nog maar net als eerste. Héjjas onderschept slim de pass. Héjjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šimunko speelt de bal door. Daar is Héjjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judkowiak rent richting de bal. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap. Hende werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:1

37e minuut.
Jaén onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimunko met een snelle inworp. Sin`kevich rent richting de bal. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Hende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Héjjas speelt de bal door. Šimunko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaén. Šimunko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimunko wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sin`kevich met een sublieme pass. Šimunko is nu in balbezit. Šimunko geeft een lange en hoge pass. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Touro de bal. Jerázek is nu in balbezit. Judkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak draait met de bal, schiet en ... Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:2

42e minuut.
Jaén geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimunko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sin`kevich rent richting de bal. Sin`kevich geeft de bal voor. Hende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Héjjas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:3

43e minuut.
Judkowiak passt de bal zonder na te denken. Šimunko is nu in balbezit. Šimunko probeert naar een medespeler te passen. Sin`kevich geeft een hoge lob. Héjjas maakt een snoekduik en kopt de bal. Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Judkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Judkowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 76%, Előre FC Békéscsaba 24%.
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:4

50e minuut.
Šimunko probeert naar een medespeler te passen. Arlotto rent richting de bal. Judkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Judkowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Šimunko rent richting de bal. Šimunko geeft de bal voor. Héjjas rent richting de bal. Héjjas schiet op doel. Hende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:5

66e minuut.
Vecsernyés passt de bal met de wreef. Sin`kevich is nu in balbezit. Sin`kevich passt de bal zonder na te denken. Héjjas rent richting de bal. Héjjas haalt uit met een fantastische trap. Hende bokst de bal weg.

77e minuut.
Kasperkowicz geeft een hoge lob. Touro controleert de bal met de borst. Héjjas met een sublieme pass. Šimunko bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimunko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hende met een harde bal richting middenveld. Vecsernyés probeert naar een medespeler te passen. Šimunko is nu in balbezit. Šimunko met een sublieme pass. Sin`kevich geeft een lange en hoge pass. Hende bokst de bal weg. Héjjas is nu in balbezit. Héjjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:6

79e minuut.
Teixeira speelt de bal door. Tischler rent richting de bal. Kasperkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz geeft een lange en hoge pass. Héjjas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dragon FC 76%, Előre FC Békéscsaba 24%.
Black Dragon FC - Előre FC Békéscsaba 0:6