Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9193
ZsozsoCarp.Team SENIOR TC
új 442 Tactiek balázs9
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


17e minuut.
Misiurek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azaredo de bal. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo onderschept slim de pass. Azaredo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Chirilă haalt uit met een fantastische trap. Collazo probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmvik neemt de hoekschop. Wańkowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chirilă kopt de bal weg. Wańkowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minakovas. Wańkowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Back wilt de vrije trap nemen. Tesson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmvik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wańkowicz springt en kopt de bal. Tesson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - SENIOR TC 1:0

34e minuut.
Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo is nu in balbezit. Collazo passt de bal in één keer door. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 57%, SENIOR TC 43%.
ZsozsoCarp.Team - SENIOR TC 1:0

46e minuut.
Gheno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Back. Gheno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collazo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obel kopt de bal weg. Daar is Barišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Azaredo is nu in balbezit. Azaredo schiet op doel. Ilouk speelt de bal door. Back rent richting de bal. Back haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Holmvik probeert naar een medespeler te passen. Back controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Solymosi neemt vlug de vrije trap. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZsozsoCarp.Team - SENIOR TC 1:1

76e minuut.
Doeltrap. Bohman komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Holmvik geeft een lange en hoge pass. Wańkowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solymosi. Solymosi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 46%, SENIOR TC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZsozsoCarp.Team - SENIOR TC 1:1