Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.04
  • Stadion: Baboon FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8774
Baboon FC Előre Bekescsaba F.C.
4somewith3somev2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 25.8
excellent Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Kollega is nu in balbezit. Ćirković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćirković speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyrwas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Leca is nu in balbezit. Land verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Güneyli ... Strafschop! Güneyli krijgt een gele kaart. Land is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Witucki neemt zijn aanloop. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Erdei speelt de bal door. Kučírek kopt de bal weg. Klungelig pakt Witucki de bal. Witucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Güneyli rent richting de bal. Güneyli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kučírek met een snelle inworp. Ćirković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 1:0

6e minuut.
Zombori passt de bal zonder na te denken. Pauka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Land. Land krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kučírek verovert de bal door een tackle van achteren. Bacot is nu in balbezit. Kučírek verovert de bal door een tackle van achteren. Kučírek geeft een hoge lob. Witucki springt en kopt de bal. Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 2:0

8e minuut.
Ćirković rent richting de bal. Ćirković passt de bal met de wreef. Witucki rent richting de bal. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 3:0

10e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Lockheart is nu in balbezit. Witucki onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 4:0

15e minuut.
Witucki probeert de bal met de borst te controleren. Witucki haalt uit met een fantastische trap. Güneyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybarczyk geeft de bal voor. Wyrwas springt en kopt de bal. Paal!

29e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 5:0

31e minuut.
Rybarczyk met een snelle inworp. Land is nu in balbezit. Ćirković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyrwas de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 6:0

33e minuut.
Rybarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaskoczyński probeert naar een medespeler te passen. Kučírek geeft een lange en hoge pass. Witucki krijgt zijn hoofd ertegen. Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Lockheart de bal onder controle te krijgen. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas geeft een hoge lob. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Płaskoczyński kopt de bal weg. Land speelt de bal door. Lockheart heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas schiet op doel. Erdei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bacot geeft de bal voor. Zombori kopt de bal weg. Daar is Kosiorek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki is nu in balbezit. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas met een sublieme pass. Ćirković speelt de bal door. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ... Erdei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 7:0

43e minuut.
Kučírek geeft een lange en hoge pass. Land is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leca. Leca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 22%, Előre Bekescsaba F.C. 78%.
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 7:0

46e minuut.
Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas passt de bal in één keer door. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 8:0

48e minuut.
Land met een sublieme pass. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki passt de bal zonder na te denken. Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Güneyli is nu in balbezit. Witucki onderschept slim de pass. Witucki draait met de bal, schiet en ... Erdei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 9:0

51e minuut.
Witucki onderschept slim de pass. Witucki passt de bal met de wreef. Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 10:0

53e minuut.
Erdei trapt de bal weg van het doel. Wyrwas kopt de bal weg. Ćirković met een sublieme pass. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 11:0

54e minuut.
Taimatou probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zombori de bal. Wyrwas maakt een afschuwelijke overtreding. Zombori raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zombori kan niet meer verder spelen. Szinetár komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kučírek rent richting de bal. Kučírek probeert naar een medespeler te passen. Lockheart is nu in balbezit. Wyrwas verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 12:0

57e minuut.
Taimatou probeert naar een medespeler te passen. Kollega is nu in balbezit. Witucki verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kučírek passt de bal met de wreef. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Land rent richting de bal. Land draait met de bal, schiet en ... Güneyli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 13:0

61e minuut.
Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas is nu in balbezit. Witucki rent richting de bal. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 14:0

63e minuut.
Magne geeft de bal voor. Witucki is nu in balbezit. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Witucki met een sublieme pass. Wyrwas rent richting de bal. Güneyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneyli krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wyrwas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonaventuri komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ćirković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Benzi komt het veld opgelopen. Boiadeiro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Erdei speelt de bal door. Bonaventuri kopt de bal weg. Witucki rent richting de bal. Witucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 15:0

79e minuut.
Wyrwas heeft problemen om de bal te vangen. Wyrwas geeft de bal voor. Daar is Land, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki rent richting de bal. Witucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 16:0

80e minuut.
Płaskoczyński geeft een hoge lob. Witucki is nu in balbezit. Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas draait met de bal, schiet en ... Erdei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 17:0

84e minuut.
Ćirković heeft problemen om de bal te vangen. Ćirković passt de bal zonder na te denken. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Witucki is nu in balbezit. Witucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 18:0

88e minuut.
Bonaventuri geeft een hoge lob. Ćirković rent richting de bal. Ćirković speelt de bal door. Daar is Witucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witucki draait met de bal, schiet en ... Erdei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Land is nu in balbezit. Land draait met de bal, schiet en ... Erdei bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Witucki rent richting de bal. Witucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baboon FC 12%, Előre Bekescsaba F.C. 88%.
Baboon FC - Előre Bekescsaba F.C. 19:0