Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csontrakó FC Kutyaütők társasága
4-4-2 Tactiek kutya
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 50.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Janczylik rent richting de bal. Erdei is nu in balbezit. Erdei geeft een hoge lob. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Čehajić probeert naar een medespeler te passen. Janczylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczylik met een sublieme pass. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio passt de bal met de wreef. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz geeft een lange en hoge pass. Kuzia maakt een snoekduik en kopt de bal. Lleras bokst de bal weg.

11e minuut.
Belluccio passt de bal zonder na te denken. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Cioper speelt de bal door. Carrasana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Kutyaütők társasága 1:0

21e minuut.
Wanatowicz met een sublieme pass. Belluccio is nu in balbezit. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

24e minuut.
Radan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wanatowicz met een snelle inworp. Belluccio rent richting de bal. Belluccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Belluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Belluccio passt de bal met de wreef. Wanatowicz met een sublieme pass. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lleras trapt de bal weg. Iordãnescu speelt de bal door. Janczylik heeft problemen om de bal te vangen. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kwiek is nu in balbezit. Kwiek passt de bal in één keer door. Wawrzyńczok speelt de bal door. Belluccio is nu in balbezit. Belluccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Báez is nu in balbezit. Báez passt de bal in één keer door. Wanatowicz speelt de bal door. Kuzia rent richting de bal. Kuzia draait met de bal, schiet en ... Lleras bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Loh rent richting de bal. Kwiek onderschept slim de pass. Kwiek passt de bal zonder na te denken. Kuzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 66%, Kutyaütők társasága 34%.
Csontrakó FC - Kutyaütők társasága 1:0

50e minuut.
Wawrzyńczok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iţic de bal. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana haalt uit met een fantastische trap. Knioch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csontrakó FC - Kutyaütők társasága 2:0

65e minuut.
Loh verovert de bal door een tackle van achteren. Loh passt de bal zonder na te denken. Kenosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek rent richting de bal. Kwiek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Čehajić speelt de bal door. Báez rent richting de bal. Janczylik begaat een overtreding. Janczylik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csontrakó FC 55%, Kutyaütők társasága 45%.
Csontrakó FC - Kutyaütők társasága 2:0