Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Hunter FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23447
Hunter FC Bródystreet
Taktika Att Tactiek 12
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 46.3
good Schieten solid
very good Passen average
very good Verdedigen good


5e minuut.
Máriássy onderschept slim de pass. Máriássy passt de bal met de wreef. Kakuszi onderschept slim de pass. Pálfalvi controleert de bal met de borst. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ... Samuelsson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Bródystreet 1:0

12e minuut.
Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi onderschept slim de pass. Pálfalvi probeert naar een medespeler te passen. Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy draait met de bal, schiet en ... Samuelsson bokst de bal weg.

20e minuut.
Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki geeft een hoge lob. Wujec is nu in balbezit. Wujec schiet op doel. Valdéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunter FC - Bródystreet 1:1

21e minuut.
Máriássy met een sublieme pass. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi geeft de bal voor. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Doeltrap. Samuelsson trapt de bal weg van het doel. Kakuszi kopt de bal weg. Máriássy is nu in balbezit. Máriássy schiet op doel. Samuelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bennett probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal met de wreef. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pérez Costa speelt de bal door. Balassa rent richting de bal. Balassa passt de bal in één keer door. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kakuszi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Halmai kopt de bal weg. Goldbrunner probeert de bal met de borst te controleren. Goldbrunner schiet op doel. Samuelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Bródystreet 2:1

40e minuut.
Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaercher de bal. Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy draait met de bal, schiet en ... Samuelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Bródystreet 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 35%, Bródystreet 65%.
Hunter FC - Bródystreet 3:1

49e minuut.
Máriássy passt de bal met de wreef. Buzánszky met een sublieme pass. Gregor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Pasierb komt het veld opgelopen. Hirzer komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Buitenspel voor Bertomeu. Goede buitenspelval van de verdediging. Erkens komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Buitenspel voor Máriássy. Goede buitenspelval van de verdediging. Kakuszi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hirzer kan de bal niet met de borst controleren. Schóber is nu in balbezit. Schóber geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hirzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirzer geeft een hoge lob. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Samuelsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Buzánszky geeft de bal voor. Pasierb geeft de bal voor. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Samuelsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunter FC - Bródystreet 4:1

87e minuut.
Pálfalvi passt de bal in één keer door. Pasierb geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Halmai de bal onder controle te krijgen. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Samuelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Rabóczki kan de bal niet met de borst controleren. Rabóczki geeft een lange en hoge pass. Erkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu onderschept slim de pass. Bertomeu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 41%, Bródystreet 59%.
Hunter FC - Bródystreet 4:1