Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: 33 FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14526
33 FC Csonttörők
424 Tactiek 4422
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen good


8e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Daar is Garguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. Virpiläinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mellár geeft een hoge lob. Inworp. Dueñas Rodríguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolici rent richting de bal. Nicolici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Mercandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas Rodríguez passt de bal in één keer door. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Inworp. Mercandelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aroffu geeft een hoge lob. Ebg`anov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
33 FC - Csonttörők 1:0

18e minuut.
Berghmans geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dueñas Rodríguez met een snelle inworp. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Mercandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercandelli met een snelle inworp. Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroffu speelt de bal door. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Limet is nu in balbezit. Ebg`anov onderschept slim de pass. Ebg`anov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
33 FC - Csonttörők 2:0

40e minuut.
Diba is nu in balbezit. Aroffu verovert de bal door een tackle van achteren. Aroffu passt de bal met de wreef. Ebg`anov is nu in balbezit. Ebg`anov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 33 FC 55%, Csonttörők 45%.
33 FC - Csonttörők 2:0

57e minuut.
Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diba onderschept slim de pass. Diba geeft een hoge lob. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki passt de bal met de wreef. Nicolici rent richting de bal. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Virpiläinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Limet met een harde bal richting middenveld. Bârlădeanu kan de bal niet met de borst controleren. Rybicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rybicki krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mercandelli rent richting de bal. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal in één keer door. Kafarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Berghmans geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebg`anov rent richting de bal. Ebg`anov schiet op doel. Duy Thành maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
33 FC - Csonttörők 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 33 FC 57%, Csonttörők 43%.
33 FC - Csonttörők 3:0