Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: B
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37999
Sikoku Bródystreet
bt Tactiek 4
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 44.3
solid Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Rabóczki is nu in balbezit. Sysimetsä onderschept slim de pass. Sysimetsä geeft de bal voor. Kerekes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerekes haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson bokst de bal weg.

10e minuut.
Rabóczki is nu in balbezit. Dragnev is nu in balbezit. Sysimetsä begaat een overtreding. Sysimetsä krijgt een gele kaart. Dragnev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bornemissza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson speelt de bal door. Wujec rent richting de bal. Wujec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikoku - Bródystreet 0:1

41e minuut.
Buitenspel voor Marelsson. Goede buitenspelval van de verdediging. Kaercher maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dragnev kopt de bal weg. Wujec rent richting de bal. Wujec draait met de bal, schiet en ... Viniczai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 60%, Bródystreet 40%.
Sikoku - Bródystreet 0:1

62e minuut.
Rabóczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuansheng geeft een lange en hoge pass. Lamansovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamansovas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jenei is nu in balbezit. Jenei geeft een lange en hoge pass. Akácz is nu in balbezit. Kerekes verovert de bal door een tackle van achteren. Kerekes haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamansovas rent richting de bal. Lamansovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikoku - Bródystreet 1:1

71e minuut.
Wujec geeft een lange en hoge pass. Berntsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wujec rent richting de bal. Wujec geeft een lange en hoge pass. Dragnev maakt een snoekduik en kopt de bal. Viniczai bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Dragnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec haalt uit met een fantastische trap. Viniczai bokst de bal weg.

83e minuut.
Miriounis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miriounis passt de bal in één keer door. Kaercher geeft een lange en hoge pass. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec haalt uit met een fantastische trap. Viniczai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Penoff geeft de bal voor. Buitenspel voor Wujec. Goede buitenspelval van de verdediging. Feinschmecker maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marelsson is nu in balbezit. Marelsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikoku 57%, Bródystreet 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikoku - Bródystreet 1:1