Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Platán Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 24499
ASA964 Hunter FC
x1 Tactiek Taktika Att
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Goldbrunner rent richting de bal. Met opzet legt Gavrilescu zijn tegenspeler op de grond. Goldbrunner raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Costa met een snel genomen vrije trap. Goldbrunner springt en kopt de bal. Zanette bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Metsola onderschept slim de pass. Balassa onderschept slim de pass. Balassa met een sublieme pass. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner schiet op doel. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett geeft een hoge lob. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - Hunter FC 0:1

18e minuut.
Neville met een sublieme pass. Anzalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anzalone raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Anzalone kan niet meer verder spelen. Evan komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hirzer met een sublieme pass. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi passt de bal met de wreef. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Skovsen rent richting de bal. Skovsen speelt de bal door. Pérez Costa is nu in balbezit. Neville onderschept slim de pass. Neville schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 50%, Hunter FC 50%.
ASA964 - Hunter FC 0:1

46e minuut.
Pasierb komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tofani speelt de bal door. Skovsen rent richting de bal. Skovsen met een sublieme pass. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville draait met de bal, schiet en ... Valdéz bokst de bal weg. Evan is nu in balbezit. Evan haalt uit met een fantastische trap. Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASA964 - Hunter FC 1:1

56e minuut.
Metsola geeft een lange en hoge pass. Pálfalvi controleert de bal met de borst. Pálfalvi probeert naar een medespeler te passen. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bennett geeft een hoge lob. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar geeft de bal voor. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ... Zanette bokst de bal weg.

85e minuut.
Pasierb speelt de bal door. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi speelt de bal door. Tofani rent richting de bal. Tofani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 57%, Hunter FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASA964 - Hunter FC 1:1