Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: FC BARLA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23965
FC BARLA Peppus SC
irány Tactiek 541
47% Balbezit 53%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
56.7 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten formidable
good Passen solid
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Klembár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klembár geeft een lange en hoge pass. Kubot is nu in balbezit. Casanova onderschept slim de pass. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Peppus SC 0:1

9e minuut.
Skorupa met een snelle inworp. Klembár is nu in balbezit. Klembár speelt de bal door. Pycia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pycia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Skorupa passt de bal in één keer door. Klembár is nu in balbezit. Klembár speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cervantes speelt de bal door. Reszeli Soós heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pycia. Pycia krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klembár is nu in balbezit. Klembár probeert naar een medespeler te passen. Casanova is nu in balbezit. Casanova schiet op doel. Cseri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Peppus SC 0:2

22e minuut.
Rákóczi passt de bal in één keer door. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Misierewicz onderschept slim de pass. Klungelig pakt Misierewicz de bal. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Careca bereikt de bal nog maar net als eerste. Careca geeft een lange en hoge pass. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Peppus SC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 31%, Peppus SC 69%.
FC BARLA - Peppus SC 1:2

61e minuut.
Kontor geeft een hoge lob. Inworp. Misierewicz met een snelle inworp. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pycia kopt de bal weg. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Cseri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casanova rent richting de bal. Casanova draait met de bal, schiet en ... Cseri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARLA - Peppus SC 1:3

64e minuut.
Beckham is nu in balbezit. Beckham geeft een hoge lob. Skolimowski rent richting de bal. Kosztolányi onderschept slim de pass. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Mitrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Scicchitano geeft een hoge lob. Misierewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kontor neemt vlug de vrije trap. Kulig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Misierewicz probeert de bal aan de voet te houden. Careca onderschept slim de pass. Careca passt de bal in één keer door. Kulig rent richting de bal. Kulig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARLA 31%, Peppus SC 69%.
FC BARLA - Peppus SC 1:3