Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: FLUMENZE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12096
FLUMENZE Gyerünk FC.
532 Tactiek Liga
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Nuţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Art├ìco met een sublieme pass. Meeuws speelt de bal door. Városi bereikt de bal nog maar net als eerste. Városi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Art├ìco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray is nu in balbezit. Szász begaat een overtreding. Szász krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Əhmədli verovert de bal door een tackle van achteren. Əhmədli probeert naar een medespeler te passen. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray haalt uit met een fantastische trap. Guimarães kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Art├ìco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Városi de bal. Nuţiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuţiu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bechtel probeert de bal aan de voet te houden. Retamal is nu in balbezit. Bechtel probeert naar een medespeler te passen. Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel. Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zellweger is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 57%, Gyerünk FC. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLUMENZE - Gyerünk FC. 0:0

60e minuut.
Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel. Klungelig pakt Szász de bal. Zellweger rent richting de bal. Zellweger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rapali speelt de bal door. Daar is Əhmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədli passt de bal in één keer door. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Guimarães probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bazan probeert naar een medespeler te passen. ArtÍco bereikt de bal nog maar net als eerste. ArtÍco speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Gray draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sabău passt de bal zonder na te denken. Daar is Zellweger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szász met een sublieme pass. Retamal is nu in balbezit. Retamal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Meeuws passt de bal zonder na te denken. ArtÍco rent richting de bal. ArtÍco passt de bal zonder na te denken. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLUMENZE 52%, Gyerünk FC. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FLUMENZE - Gyerünk FC. 0:0