Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: 33 FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15856
33 FC Stillage FC
424 Tactiek MDF
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Marazzo onderschept slim de pass. Marazzo geeft een hoge lob. Bârlădeanu geeft een hoge lob. Ebg`anov maakt een snoekduik en kopt de bal. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
33 FC - Stillage FC 1:0

14e minuut.
Szrnka met de inworp. Mohácsi is nu in balbezit. Mohácsi geeft een hoge lob. Juurakko rent richting de bal. Juurakko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kafarski rent richting de bal. Kafarski passt de bal in één keer door. Marazzo rent richting de bal. Ebg`anov verovert de bal door een tackle van achteren. Ebg`anov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Marazzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kafarski met de inworp. Aroffu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroffu geeft een lange en hoge pass. Buttinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Grabarek geeft de bal voor. Gábos kopt de bal weg. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos schiet op doel. Virpiläinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jóna speelt de bal door. Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagoly geeft de bal voor. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 33 FC 53%, Stillage FC 47%.
33 FC - Stillage FC 1:0

50e minuut.
Grabarek is nu in balbezit. Tóth onderschept slim de pass. Gábos onderschept slim de pass. Gábos geeft een lange en hoge pass. Daar is Mellár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
33 FC - Stillage FC 1:1

54e minuut.
Gábos kopt de bal weg. Klungelig pakt Grabarek de bal. Grabarek passt de bal in één keer door. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Aroffu met een sublieme pass. Pergolizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jóna. Jóna krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Trường Long speelt de bal door. Aroffu probeert naar een medespeler te passen. Kafarski is nu in balbezit. Klungelig pakt Kafarski de bal. Kafarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Garguła onderschept slim de pass. Garguła geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagoly met een snelle inworp. Jóna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grofcsik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuti komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bagoly kopt de bal weg. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek passt de bal in één keer door. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 33 FC 42%, Stillage FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
33 FC - Stillage FC 1:1