Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bródystreet ASA964
12 Tactiek x1
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
44.8 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Keleş geeft de bal voor. Dieci probeert naar een medespeler te passen. Salazar speelt de bal door. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville draait met de bal, schiet en ... Samuelsson bokst de bal weg. Keleş heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - ASA964 0:1

10e minuut.
Enxaqueca geeft een hoge lob. Evan kopt de bal weg. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - ASA964 0:2

16e minuut.
Halmai kopt de bal weg. Kaercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Evan verovert de bal door een tackle van achteren. Evan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Metsola speelt de bal door. Novicki rent richting de bal. Keleş onderschept slim de pass. Straga verovert de bal door een tackle van achteren. Straga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Straga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabóczki met een snelle inworp. Bornemissza rent richting de bal. Bornemissza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dieci met de inworp. Salazar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matics. Matics krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Enxaqueca met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Skovsen geeft een lange en hoge pass. Evan krijgt zijn hoofd ertegen. Samuelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Enxaqueca probeert naar een medespeler te passen. Novicki is nu in balbezit. Novicki geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 62%, ASA964 38%.
Bródystreet - ASA964 0:2

49e minuut.
Gregor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregor passt de bal zonder na te denken. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec draait met de bal, schiet en ... Metsola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quốc Thiện komt het veld opgelopen. Tezer komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Matics passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tezer de bal onder controle te krijgen. Enxaqueca speelt de bal door. Evan rent richting de bal. Evan schiet op doel. Samuelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Samuelsson probeert naar een medespeler te passen. Bornemissza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Halmai de bal. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Neville stond buitenspel. Halmai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Quốc Thiện de bal. Wujec is nu in balbezit. Wujec haalt uit met een fantastische trap. Zanette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu schiet op doel. Zanette werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - ASA964 1:2

71e minuut.
Neville passt de bal in één keer door. Wujec heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skovsen. Skovsen krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Quốc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Zanette is nu in balbezit. Zanette passt de bal in één keer door. Wujec is nu in balbezit. Wujec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bródystreet - ASA964 2:2

86e minuut.
Samuelsson met een sublieme pass. Enxaqueca kopt de bal weg. Daar is Novicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evan rent richting de bal. Evan schiet op doel. Samuelsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. Neville haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Samuelsson speelt de bal door. Keleş is nu in balbezit. Novicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Novicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 72%, ASA964 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bródystreet - ASA964 2:2