Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Stillage FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19140
Stillage FC Csonttörők
MDF Tactiek 4422
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Grabarek passt de bal zonder na te denken. Nicolici heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juurakko. Juurakko krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Dueñas Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Dueñas Rodríguez geeft een hoge lob. Daar is Szrnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Hader is nu in balbezit. Hader speelt de bal door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dueñas Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Halker rent richting de bal. Szőke begaat een overtreding. Halker raakt geblesseerd tijdens het duel. Halker wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szrnka probeert naar een medespeler te passen. Mohácsi heeft problemen om de bal te vangen. Mohácsi passt de bal zonder na te denken. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bagoly passt de bal met de wreef. Carambol rent richting de bal. Carambol met een sublieme pass. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grabarek rent richting de bal. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos onderschept slim de pass. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jóna rent richting de bal. Hader verovert de bal door een tackle van achteren. Hader passt de bal met de wreef. Nicolici rent richting de bal. Nicolici schiet op doel. Buttinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 64%, Csonttörők 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stillage FC - Csonttörők 0:0

46e minuut.
Hader passt de bal met de wreef. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Szőke geeft de bal voor. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Carambol de bal. Carambol probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolici draait met de bal, schiet en ... Buttinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Csonttörők 0:1

51e minuut.
Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos passt de bal in één keer door. Juurakko is nu in balbezit. Grabarek rent richting de bal. Grabarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nicolici is nu in balbezit. Yörükoğlu rent richting de bal. Gábos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yörükoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolici wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol is nu in balbezit. Carambol met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Carambol passt de bal zonder na te denken. Nicolici is nu in balbezit. Marazzo begaat een overtreding. Nicolici is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hader wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Dueñas Rodríguez met een sublieme pass. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli bokst de bal weg.

62e minuut.
Hader geeft een lange en hoge pass. Szőke heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stillage FC - Csonttörők 0:2

69e minuut.
Hader geeft de bal voor. Nicolici kopt de bal weg. Jóna heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel. Buttinelli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Halker passt de bal met de wreef. Carambol speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Buttinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hader is nu in balbezit. Hader met een sublieme pass. Carambol speelt de bal door. Nicolici is nu in balbezit. Nicolici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stillage FC 59%, Csonttörők 41%.
Stillage FC - Csonttörők 0:2