Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Hunter FC
Liga Tactiek Taktika Att
54% Balbezit 46%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi speelt de bal door. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:1

14e minuut.
Bennett neemt vlug de vrije trap. Bechtel heeft problemen om de bal te vangen. Tofani verovert de bal door een tackle van achteren. Tofani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:2

22e minuut.
Balassa met een sublieme pass. Daar is Tofani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani verovert de bal door een tackle van achteren. Tofani draait met de bal, schiet en ... Megyesi bokst de bal weg. Teller verovert de bal door een tackle van achteren. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:3

25e minuut.
Goldbrunner rent richting de bal. Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Goldbrunner de bal. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 63%, Hunter FC 37%.
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:3

51e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Baszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski geeft een hoge lob. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tofani speelt de bal door. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi geeft de bal voor. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:4

57e minuut.
Buzánszky onderschept slim de pass. Erkens geeft een lange en hoge pass. Tofani rent richting de bal. Tofani draait met de bal, schiet en ... Megyesi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 0:5

65e minuut.
Bechtel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálfalvi met een snelle inworp. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkowski probeert naar een medespeler te passen. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzánszky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gray is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pozzoni komt het veld opgelopen. Pasierb komt het veld opgelopen. Prokopi komt het veld opgelopen. Art├ìco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 1:5

82e minuut.
Art├ìco rent richting de bal. Pérez Costa onderschept slim de pass. Pérez Costa geeft een hoge lob. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teller is nu in balbezit. Teller geeft de bal voor. Inworp. Rzeczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goldbrunner geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pérez Costa kan de bal niet met de borst controleren. Art├ìco is nu in balbezit. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Hunter FC 2:5

88e minuut.
Prokopi verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopi geeft een lange en hoge pass. Pasierb geeft een lange en hoge pass. Daar is Goldbrunner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 56%, Hunter FC 44%.
Gyerünk FC. - Hunter FC 2:5