Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bródystreet MKB Veszprém
III Tactiek 451
38% Balbezit 62%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Fernández de Mendiola kopt de bal weg. Rabóczki is nu in balbezit. Rabóczki geeft de bal voor. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev draait met de bal, schiet en ... Almaguer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Castelein probeert naar een medespeler te passen. Jałocha rent richting de bal. Jałocha geeft de bal voor. Castelein bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelein schiet op doel. Samuelsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Uriona kopt de bal weg. Pappa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaercher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kaercher krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai passt de bal zonder na te denken. Daar is Kaercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappa is nu in balbezit. Pappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kolesnichenko passt de bal met de wreef. Fernández de Mendiola rent richting de bal. Fernández de Mendiola passt de bal in één keer door. Castelein is nu in balbezit. Castelein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Keleş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kolesnichenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castelein rent richting de bal. Castelein haalt uit met een fantastische trap. Samuelsson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 70%, MKB Veszprém 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bródystreet - MKB Veszprém 0:0

51e minuut.
Jałocha heeft problemen om de bal te vangen. Halmai verovert de bal door een tackle van achteren. Halmai probeert naar een medespeler te passen. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kruszewski is nu in balbezit. Koczka verovert de bal door een tackle van achteren. Koczka geeft een hoge lob. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev schiet op doel. Almaguer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bornemissza verovert de bal door een tackle van achteren. Bornemissza speelt de bal door. Dragnev is nu in balbezit. Dragnev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bródystreet - MKB Veszprém 1:0

76e minuut.
Rabóczki geeft een hoge lob. Dragnev heeft problemen om de bal te vangen. Deja rent richting de bal. Dragnev verovert de bal door een tackle van achteren. Dragnev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jałocha geeft een lange en hoge pass. Koczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczka speelt de bal door. Dragnev is nu in balbezit. Dragnev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bohács geeft een lange en hoge pass. Koczka rent richting de bal. Koczka passt de bal zonder na te denken. Dragnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragnev schiet op doel. Almaguer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bródystreet 52%, MKB Veszprém 48%.
Bródystreet - MKB Veszprém 1:0