Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 18:24
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Hunter FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 41041
Hunter FC FC BARLA
Taktika Att Tactiek irány
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 58.4
solid Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi met een sublieme pass. Daar is Balassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balassa geeft een lange en hoge pass. Tofani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bennett geeft de bal voor. Pálfalvi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Venczel neemt vlug de vrije trap. Careca controleert de bal met de borst. Careca geeft een hoge lob. Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Andrejcsik met een sublieme pass. Cervantes met een sublieme pass. Careca met een sublieme pass. Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Reszeli Soós haalt uit met een fantastische trap. Valdéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Buzánszky onderschept slim de pass. Kulig rent richting de bal. Buzánszky begaat een overtreding. Buzánszky krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kontor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balassa rent richting de bal. Balassa passt de bal zonder na te denken. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozzoni schiet op doel. Cseri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes geeft een hoge lob. Oltay is nu in balbezit. Andrejcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejcsik haalt uit met een fantastische trap. Valdéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pérez Costa met een sublieme pass. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Cseri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pálfalvi speelt de bal door. Pozzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákóczi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pozzoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tofani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cseri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pérez Costa geeft de bal voor. Klungelig pakt Beckham de bal. Pozzoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pozzoni is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een hoge lob. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Andrejcsik schiet op doel. Valdéz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 52%, FC BARLA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunter FC - FC BARLA 0:0

55e minuut.
Reszeli Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay onderschept slim de pass. Oltay geeft een hoge lob. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rákóczi geeft een hoge lob. Kubot rent richting de bal. Kubot probeert naar een medespeler te passen. Kulig is nu in balbezit. Kulig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Balassa onderschept slim de pass. Balassa geeft een hoge lob. Pálfalvi rent richting de bal. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Tofani springt en kopt de bal. Cseri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Balassa onderschept slim de pass. Balassa passt de bal met de wreef. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Tofani krijgt zijn hoofd ertegen. Cseri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Reszeli Soós kopt de bal weg. Pérez Costa is nu in balbezit. Pérez Costa geeft een lange en hoge pass. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Cseri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kontor heeft problemen om de bal te vangen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani haalt uit met een fantastische trap. Cseri bokst de bal weg.

79e minuut.
Kulig heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Buzánszky zijn tegenspeler op de grond. Kulig is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cervantes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kulig springt en kopt de bal. Valdéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Prokopi is nu in balbezit. Prokopi speelt de bal door. Rzeczkowski is nu in balbezit. Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunter FC 56%, FC BARLA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunter FC - FC BARLA 0:0