Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csonttörők Sikoku
4422 Tactiek bt
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Hader rent richting de bal. Hader passt de bal zonder na te denken. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap. Kölcsey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Sikoku 1:0

12e minuut.
Thiam is nu in balbezit. Seljeseth onderschept slim de pass. Kaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth rent richting de bal. Seljeseth schiet op doel. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Steindórsson onderschept slim de pass. Steindórsson met een sublieme pass. Kaji is nu in balbezit. Kaji draait met de bal, schiet en ... Duy Thành maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Csonttörők - Sikoku 1:1

15e minuut.
Trimulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimulya passt de bal in één keer door. Hyjek rent richting de bal. Miyahara onderschept slim de pass. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kaji de bal. Thiam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaji raakt geblesseerd tijdens het duel. Seljeseth neemt de penalty, wat een uithaal! Duy Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Sikoku 1:2

16e minuut.
Pęchecki passt de bal in één keer door. Hader rent richting de bal. Hader passt de bal met de wreef. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Steindórsson rent richting de bal. Kaji is nu in balbezit. Kaji passt de bal in één keer door. Miyahara rent richting de bal. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hyjek de bal. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama geeft een hoge lob. Daar is Dobronya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Steindórsson met een sublieme pass. Trimulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas Rodríguez begaat een overtreding. Trimulya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Trimulya kan niet meer verder spelen. Yuansheng komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Steindórsson passt de bal met de wreef. Yuansheng is nu in balbezit. Yuansheng passt de bal met de wreef. Daar is Kaji, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaji draait met de bal, schiet en ... Duy Thành bokst de bal weg.

38e minuut.
Koga passt de bal in één keer door. Vojtekovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtekovszki passt de bal zonder na te denken. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara schiet op doel. Duy Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Steindórsson passt de bal met de wreef. Miyahara is nu in balbezit. Miyahara probeert naar een medespeler te passen. Kaji rent richting de bal. Kaji draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - Sikoku 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 58%, Sikoku 42%.
Csonttörők - Sikoku 1:3

48e minuut.
Seljeseth kopt de bal weg. Vojtekovszki rent richting de bal. Vojtekovszki schiet op doel. Kaji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yuansheng met een sublieme pass. Kaji rent richting de bal. Kaji passt de bal met de wreef. Miyahara heeft problemen om de bal te vangen. Miyahara draait met de bal, schiet en ... Duy Thành bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Hader bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuansheng verovert de bal door een tackle van achteren. Yuansheng met een sublieme pass. Miyahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara haalt uit met een fantastische trap. Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kaji verovert de bal door een tackle van achteren. Kaji geeft een lange en hoge pass. Diba speelt de bal door. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth draait met de bal, schiet en ... Duy Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Seljeseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Diba. Seljeseth raakt geblesseerd tijdens het duel. Yuansheng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seljeseth springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 56%, Sikoku 44%.
Csonttörők - Sikoku 1:3