Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Hcity FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 33110
Hcity FC Evil Angels FC.
BÉTA Tactiek 3-2-2-1-2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66 gemiddelde waardering 59.4
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Roelandts passt de bal zonder na te denken. Blackburn rent richting de bal. Mányoki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mányoki krijgt een gele kaart. Blackburn raakt geblesseerd tijdens het duel. Morejón neemt de penalty, wat een uithaal! Mahony probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Evil Angels FC. 1:0

11e minuut.
Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Roelandts heeft problemen om de bal te vangen. Roelandts passt de bal in één keer door. Blackburn rent richting de bal. Blackburn draait met de bal, schiet en ... Mahony bokst de bal weg.

28e minuut.
Mányoki is nu in balbezit. Mányoki geeft een hoge lob. Roelandts speelt de bal door. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Blackburn is nu in balbezit. Blackburn passt de bal met de wreef. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Mahony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Evil Angels FC. 2:0

35e minuut.
Ziazeka kopt de bal weg. Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Arabidis geeft de bal voor. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Sarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mányoki verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. David legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morejón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morejón zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Evil Angels FC. 3:0

44e minuut.
David geeft de bal voor. Inworp. Roelandts met een snelle inworp. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn schiet op doel. Mahony bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 22%, Evil Angels FC. 78%.
Hcity FC - Evil Angels FC. 3:0

46e minuut.
Pruteanu komt het veld opgelopen. Chellew komt het veld opgelopen. Bytnowicz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Chellew speelt de bal door. Roelandts rent richting de bal. Roelandts speelt de bal door. Szokol geeft de bal voor. Vázquez Muñoz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Evil Angels FC. 3:1

50e minuut.
Mastantuoni rent richting de bal. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz passt de bal met de wreef. Ziazeka rent richting de bal. Ziazeka draait met de bal, schiet en ... Sarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Buitenspel voor Blackburn. Goede buitenspelval van de verdediging. Puzsár komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew passt de bal met de wreef. Szokol rent richting de bal. Szokol geeft de bal voor. Puzsár krijgt zijn hoofd ertegen. Sarniak bokst de bal weg.

82e minuut.
Chellew is nu in balbezit. Chellew geeft een lange en hoge pass. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers draait met de bal, schiet en ... Mahony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Roelandts geeft een hoge lob. Mastantuoni kopt de bal weg. Scheepers geeft een hoge lob. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 52%, Evil Angels FC. 48%.
Hcity FC - Evil Angels FC. 3:1