Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Olajbogyok Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19259
Olajbogyok Feltámadás F.C.
532Def Tactiek küzdeni kell
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
59.9 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Krachel geeft een lange en hoge pass. Noonan rent richting de bal. Diarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Noonan raakt geblesseerd tijdens het duel. Noonan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jajić kopt de bal weg. MacWhirter probeert naar een medespeler te passen. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu draait met de bal, schiet en ... Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ilheu is nu in balbezit. Ilheu passt de bal zonder na te denken. Krachel rent richting de bal. Krachel geeft een lange en hoge pass. Noonan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Diakhaté rent richting de bal. Ilheu verovert de bal door een tackle van achteren. Krachel rent richting de bal. Krachel geeft een hoge lob. Noonan springt en kopt de bal. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rogal met een sublieme pass. MacWhirter probeert naar een medespeler te passen. Krachel bereikt de bal nog maar net als eerste. Krachel geeft de bal voor. Ilheu krijgt zijn hoofd ertegen. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Diakhaté de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fenyvesi speelt de bal door. Diedhiou rent richting de bal. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Feltámadás F.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 34%, Feltámadás F.C. 66%.
Olajbogyok - Feltámadás F.C. 0:1

46e minuut.
MacWhirter passt de bal zonder na te denken. Krachel rent richting de bal. Krachel geeft een lange en hoge pass. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu draait met de bal, schiet en ... Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Inworp. Krachel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacWhirter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacWhirter passt de bal zonder na te denken. Krachel geeft een lange en hoge pass. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thioub kopt de bal weg. Krachel heeft problemen om de bal te vangen. Krachel geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Jajić is nu in balbezit. Jajić speelt de bal door. Krachel is nu in balbezit. Krachel geeft een lange en hoge pass. Noonan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niasse rent richting de bal. Ilheu onderschept slim de pass. Noonan is nu in balbezit. Noonan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pokrajac onderschept slim de pass. Pokrajac met een sublieme pass. Krachel is nu in balbezit. Krachel geeft de bal voor. Noonan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olajbogyok - Feltámadás F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 31%, Feltámadás F.C. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olajbogyok - Feltámadás F.C. 1:1