Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Angyalföldi ksk
lehet Tactiek AVG
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 57.7
goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Pisont geeft de bal voor. Daar is bin Yakub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
bin Yakub passt de bal met de wreef. Tramonti heeft problemen om de bal te vangen. Tramonti met een sublieme pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Angyalföldi ksk 0:1

7e minuut.
Inworp. bin Yakub met een snelle inworp. Tramonti is nu in balbezit. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Armenakyan onderschept slim de pass. Armenakyan speelt de bal door. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Bocanegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocanegra met een sublieme pass. Korsós kopt de bal weg. Faltoso rent richting de bal. Faltoso haalt uit met een fantastische trap. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schinkmann probeert naar een medespeler te passen. Tomašić probeert naar een medespeler te passen. Pisont rent richting de bal. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 74%, Angyalföldi ksk 26%.
Napsugár F.C - Angyalföldi ksk 0:1

51e minuut.
Śledź is nu in balbezit. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub schiet op doel. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Brokovec probeert naar een medespeler te passen. Tramonti rent richting de bal. Tramonti passt de bal met de wreef. Cimpl heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Armenakyan met een sublieme pass. Targoński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisont. Pisont krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Klement komt het veld opgelopen. Szénási komt het veld opgelopen. Sóspataki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
bin Yakub geeft een hoge lob. Pisont bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisont geeft een hoge lob. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schinkmann speelt de bal door. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź begaat een overtreding. Śledź krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sargsyan kopt de bal weg. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź begaat een overtreding. Cimpl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Schinkmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Targoński springt en kopt de bal. Sóspataki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Armenakyan met een sublieme pass. Klement rent richting de bal. Targoński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Targoński krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Śledź is nu in balbezit. Eliaszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Eliaszewicz passt de bal in één keer door. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 60%, Angyalföldi ksk 40%.
Napsugár F.C - Angyalföldi ksk 0:1