Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Vacak FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 23243
Vacak FC Falábu FC
5-3-2 Tactiek 11
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34 gemiddelde waardering 43.9
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Çuko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotász met een snelle inworp. Sárvári is nu in balbezit. Sárvári geeft een lange en hoge pass. Zsák bokst de bal weg. Szász rent richting de bal. Szász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - Falábu FC 1:0

11e minuut.
Bánföldi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánföldi probeert naar een medespeler te passen. Hanczár probeert naar een medespeler te passen. Necula rent richting de bal. Necula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maertens is nu in balbezit. Klungelig pakt Maertens de bal. Maertens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szegleti de bal. Szegleti haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szegleti geeft de bal voor. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Csiki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Csiki krijgt een gele kaart. Necula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Necula neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Dombóvári bokst de bal weg.

23e minuut.
Gilyán kopt de bal weg. Klungelig pakt Necula de bal. Csiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula onderschept slim de pass. Necula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Szczerbal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanczár probeert naar een medespeler te passen. Necula is nu in balbezit. Necula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Franzotti heeft problemen om de bal te vangen. Franzotti geeft de bal voor. Kotász kopt de bal weg. Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hanczár neemt de hoekschop. Bobochkin heeft problemen om de bal te vangen. Necula rent richting de bal. Necula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vacak FC - Falábu FC 1:1

45e minuut.
Kucsera bereikt de bal nog maar net als eerste. Radics verovert de bal door een tackle van achteren. Radics met een sublieme pass. Hanczár rent richting de bal. Hanczár geeft een hoge lob. Dombóvári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 62%, Falábu FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacak FC - Falábu FC 1:1

51e minuut.
Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobochkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula onderschept slim de pass. Necula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - Falábu FC 1:2

60e minuut.
Bánföldi passt de bal in één keer door. Radics geeft een lange en hoge pass. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula schiet op doel. Dombóvári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacak FC - Falábu FC 1:3

89e minuut.
Franzotti kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szczerbal de bal onder controle te krijgen. Franzotti rent richting de bal. Szegleti onderschept slim de pass. Szegleti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacak FC 76%, Falábu FC 24%.
Vacak FC - Falábu FC 1:3