Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bagi FC Blue Stars DVTK 1910 Miskolc
Tactic_BL Tactiek nyerő
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 48.3
solide Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Nieri kopt de bal weg. Balog rent richting de bal. Farkasházy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Farkasházy krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dicu rent richting de bal. Pockihned speelt de bal door. Dicu probeert naar een medespeler te passen. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gerencsér speelt de bal door. Vágner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágner speelt de bal door. Dicu is nu in balbezit. Dicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Perger rent richting de bal. Perger met een sublieme pass. Balog is nu in balbezit. Balog schiet op doel. Rajk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - DVTK 1910 Miskolc 1:0

16e minuut.
Péri met een sublieme pass. Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nieri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - DVTK 1910 Miskolc 2:0

35e minuut.
Oryszko is nu in balbezit. Oryszko passt de bal in één keer door. Mundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu onderschept slim de pass. Dicu draait met de bal, schiet en ... Bádonyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Putrycz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko rent richting de bal. Oryszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 43%, DVTK 1910 Miskolc 57%.
Bagi FC Blue Stars - DVTK 1910 Miskolc 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vágner met een snelle inworp. Pockihned bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu onderschept slim de pass. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Capilla verovert de bal door een tackle van achteren. Capilla passt de bal met de wreef. Nieri rent richting de bal. Nieri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Péri met een snelle inworp. Capilla is nu in balbezit. Capilla passt de bal zonder na te denken. Balog rent richting de bal. Balog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stafowski probeert naar een medespeler te passen. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér passt de bal zonder na te denken. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko schiet op doel. Bádonyi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 43%, DVTK 1910 Miskolc 57%.
Bagi FC Blue Stars - DVTK 1910 Miskolc 2:0