Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:25
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5025
FcBayern96 Evil Angels FC.
meglátjuk Tactiek 3-2-2-1-2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
David verovert de bal door een tackle van achteren. David geeft een lange en hoge pass. Ziazeka kopt de bal weg. Klungelig pakt Vázquez Muñoz de bal. Vázquez Muñoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Mastantuoni controleert de bal met de borst. Dinçtürk met een sublieme pass. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz is nu in balbezit. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß passt de bal zonder na te denken. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Evil Angels FC. 0:1

14e minuut.
Bajzát kopt de bal weg. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastantuoni begaat een overtreding. Mastantuoni krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Doeltrap. Fundakowski trapt de bal weg. Szokol kopt de bal weg. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Machos passt de bal in één keer door. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó passt de bal zonder na te denken. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Mahony bokst de bal weg.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziazeka de bal onder controle te krijgen. Mastantuoni geeft de bal voor. Lobanovskij heeft problemen om de bal te vangen. Szokol is nu in balbezit. Szokol schiet op doel. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Puigbó kopt de bal weg. Daar is Bajzát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David is nu in balbezit. Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Mahony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Dinçtürk verovert de bal door een tackle van achteren. Vázquez Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vázquez Muñoz passt de bal met de wreef. Ziazeka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziazeka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Evil Angels FC. 0:2

35e minuut.
Fuscão geeft een hoge lob. Arabidis probeert naar een medespeler te passen. David heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Mahony bokst de bal weg. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Mahony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Evil Angels FC. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 56%, Evil Angels FC. 44%.
FcBayern96 - Evil Angels FC. 1:2

46e minuut.
Chellew komt het veld opgelopen. Bytnowicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Andrejcsik met een snelle inworp. Machos is nu in balbezit. Machos geeft een hoge lob. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Mahony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović geeft een hoge lob. Bytnowicz rent richting de bal. Bajzát onderschept slim de pass. Bajzát schiet op doel. Mahony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Arabidis onderschept slim de pass. Arabidis passt de bal in één keer door. Machos speelt de bal door. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puzsár komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bytnowicz kopt de bal weg. Chellew is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuscão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lobanovskij geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szokol met een snelle inworp. Vázquez Muñoz rent richting de bal. Vázquez Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Machos passt de bal in één keer door. Puigbó is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Arabidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Puzsár geeft de bal voor. Lobanovskij geeft een lange en hoge pass. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. Mahony probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - Evil Angels FC. 2:2

78e minuut.
Bytnowicz probeert naar een medespeler te passen. Chellew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chellew geeft een hoge lob. Vázquez Muñoz krijgt zijn hoofd ertegen. Duma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Evil Angels FC. 2:3

80e minuut.
Klungelig pakt Mastantuoni de bal. Machos geeft een hoge lob. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 47%, Evil Angels FC. 53%.
FcBayern96 - Evil Angels FC. 2:3