Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Conan Barbarian Fc Hcity FC
Zsolti8 Tactiek BÉTA
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 66.7
good Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


13e minuut.
Roelandts rent richting de bal. Roelandts geeft een lange en hoge pass. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Morejón kopt de bal weg. Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti passt de bal met de wreef. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Velescu onderschept slim de pass. Velescu geeft een hoge lob. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn schiet op doel. Marucco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:1

25e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Ostoja verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia onderschept slim de pass. Knizia draait met de bal, schiet en ... Marucco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:2

30e minuut.
Ostoja geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roelandts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Knizia met een sublieme pass. Cavalcanti is nu in balbezit. Cavalcanti passt de bal zonder na te denken. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel. Marucco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cavalcanti onderschept slim de pass. Cavalcanti geeft de bal voor. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn schiet op doel. Marucco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:3

44e minuut.
Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora passt de bal zonder na te denken. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Sarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 56%, Hcity FC 44%.
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:3

46e minuut.
Türksevər komt het veld opgelopen. Martins komt het veld opgelopen. Halmesarka komt het veld opgelopen. Pruteanu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Matouch probeert naar een medespeler te passen. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski onderschept slim de pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Scheepers probeert naar een medespeler te passen. Halmesarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmesarka passt de bal in één keer door. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu passt de bal met de wreef. Poniatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Halmesarka speelt de bal door. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... Marucco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:4

61e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Reljin onderschept slim de pass. Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pruteanu geeft een hoge lob. Lamoral verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Türksevər neemt de hoekschop. Morejón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:5

72e minuut.
Łożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. Marucco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:6

74e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Morejón onderschept slim de pass. Morejón passt de bal in één keer door. Martins rent richting de bal. Martins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Halmesarka kopt de bal weg. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Halmesarka met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins passt de bal zonder na te denken. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lamoral probeert naar een medespeler te passen. Łożyński rent richting de bal. Łożyński geeft een hoge lob. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Marucco bokst de bal weg.

88e minuut.
Morejón rent richting de bal. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón schiet op doel. Marucco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conan Barbarian Fc 64%, Hcity FC 36%.
Conan Barbarian Fc - Hcity FC 0:7