Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Feltámadás F.C.
AVG Tactiek küzdeni kell
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 53.1
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi met een sublieme pass. Diallo is nu in balbezit. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Brokovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Diedhiou onderschept slim de pass. Séne is nu in balbezit. Séne draait met de bal, schiet en ... Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Feltámadás F.C. 0:1

21e minuut.
Armenakyan is nu in balbezit. Korr verovert de bal door een tackle van achteren. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. Korr verovert de bal door een tackle van achteren. Korr geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sargsyan geeft een hoge lob. Diallo is nu in balbezit. Cimpl verovert de bal door een tackle van achteren. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angyalföldi ksk - Feltámadás F.C. 1:1

35e minuut.
Cimpl probeert de bal met de borst te controleren. Cimpl probeert naar een medespeler te passen. Tramonti met een sublieme pass. bin Yakub geeft een lange en hoge pass. Targoński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sene-Absa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schinkmann de bal onder controle te krijgen. Séne met een sublieme pass. Daar is Diedhiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diedhiou haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 53%, Feltámadás F.C. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angyalföldi ksk - Feltámadás F.C. 1:1

50e minuut.
Armenakyan geeft een hoge lob. Eliaszewicz kopt de bal weg. Diarra heeft problemen om de bal te vangen. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Diakhaté is nu in balbezit. Diakhaté geeft de bal voor. Majearu kopt de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Diallo geeft de bal voor. Sene-Absa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brokovec de bal onder controle te krijgen. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Séne draait met de bal, schiet en ... Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Korr geeft een hoge lob. Inworp. bin Yakub met een snelle inworp. Armenakyan geeft de bal voor. Eliaszewicz kopt de bal weg. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Armenakyan speelt de bal door. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub geeft een lange en hoge pass. Cimpl maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 27%, Feltámadás F.C. 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angyalföldi ksk - Feltámadás F.C. 1:1