Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napsugár F.C Olajbogyok
lehet Tactiek 532Def
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Gjødstrup probeert naar een medespeler te passen. Vamvoukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvoukakis geeft een lange en hoge pass. Krachel geeft de bal voor. Ottósson springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Usin passt de bal in één keer door. Žigun probeert naar een medespeler te passen. Usin controleert de bal met de borst. Žigun is nu in balbezit. Žigun geeft een lange en hoge pass. Bogos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Korsós passt de bal in één keer door. Usin rent richting de bal. Usin passt de bal met de wreef. Faltoso is nu in balbezit. Faltoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Krachel speelt de bal door. Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Śledź krijgt een gele kaart. Ottósson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ottósson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:1

25e minuut.
Gjødstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjødstrup probeert naar een medespeler te passen. Ottósson is nu in balbezit. Ottósson draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:2

28e minuut.
Bocanegra speelt de bal door. Korsós kopt de bal weg. Pietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltoso verovert de bal door een tackle van achteren. Faltoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korsós geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gjødstrup probeert de bal met de borst te controleren. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Bogos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Jajić onderschept slim de pass. Jajić passt de bal met de wreef. Noonan rent richting de bal. Noonan draait met de bal, schiet en ... Bocanegra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:3

41e minuut.
Śledź geeft een hoge lob. Inworp. Jajić met een snelle inworp. Gjødstrup geeft de bal voor. Noonan springt en kopt de bal. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 54%, Olajbogyok 46%.
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:3

50e minuut.
Krachel met de inworp. Žigun speelt de bal door. Jajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajić geeft een hoge lob. Noonan springt en kopt de bal. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Vamvoukakis speelt de bal door. Noonan is nu in balbezit. Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan onderschept slim de pass. Noonan schiet op doel. Bocanegra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vamvoukakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krachel met een snelle inworp. Gjødstrup rent richting de bal. Gjødstrup geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bogos met een harde bal richting middenveld. Jajić kopt de bal weg. Śledź heeft problemen om de bal te vangen. Noonan rent richting de bal. Noonan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Gecse komt het veld opgelopen. Szénási komt het veld opgelopen. Klement komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gjødstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjødstrup speelt de bal door. Daar is Śledź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Usin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsós bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós draait met de bal, schiet en ... Radojčić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jajić verovert de bal door een tackle van achteren. Jajić passt de bal met de wreef. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson is nu in balbezit. Ottósson schiet op doel. Bocanegra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jajić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Ottósson de bal. Ottósson draait met de bal, schiet en ... Bocanegra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:4

86e minuut.
Noonan onderschept slim de pass. Śledź verovert de bal door een tackle van achteren. Jajić begaat een overtreding. Jajić krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Gjødstrup passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Krachel de bal. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Ottósson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottósson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:5

90e minuut.
Jajić passt de bal in één keer door. Ottósson rent richting de bal. Noonan bereikt de bal nog maar net als eerste. Noonan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napsugár F.C 59%, Olajbogyok 41%.
Napsugár F.C - Olajbogyok 0:6