Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bagi FC Blue Stars Vacak FC
Tactic_BL Tactiek 5-3-2
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 34.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Stafowski passt de bal zonder na te denken. Rispoli is nu in balbezit. Rispoli geeft een hoge lob. Balog kopt de bal weg. Klungelig pakt Szczerbal de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Perger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczerbal. Perger raakt geblesseerd tijdens het duel. Perger met een snel genomen vrije trap. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Balog schiet op doel. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Inworp. Rispoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szczerbal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pockihned geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Demkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 1:0

27e minuut.
Balog is nu in balbezit. Szczerbal onderschept slim de pass. Perger onderschept slim de pass. Perger geeft de bal voor. Demkó krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

34e minuut.
Perger is nu in balbezit. Perger geeft een lange en hoge pass. Meszlényi heeft problemen om de bal te vangen. Rispoli rent richting de bal. Rispoli geeft de bal voor. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nieri passt de bal met de wreef. Perger geeft de bal voor. Balog kopt de bal weg. Demkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó haalt uit met een fantastische trap. Dombóvári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 2:0

38e minuut.
Demkó rent richting de bal. Demkó speelt de bal door. Szczerbal met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perger zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kucsera kopt de bal weg. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Perger de bal. Perger geeft een lange en hoge pass. Demkó krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 3:0

41e minuut.
Franzotti heeft problemen om de bal te vangen. Balog onderschept slim de pass. Balog geeft een lange en hoge pass. Demkó rent richting de bal. Demkó geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 19%, Vacak FC 81%.
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 4:0

47e minuut.
Perger probeert naar een medespeler te passen. Csiki rent richting de bal. Balog onderschept slim de pass. Balog schiet op doel. Dombóvári werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 5:0

60e minuut.
Sárvári geeft de bal voor. Pockihned heeft problemen om de bal te vangen. Szász bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász haalt uit met een fantastische trap. Bádonyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 5:1

61e minuut.
Meszlényi verovert de bal door een tackle van achteren. Nieri onderschept slim de pass. Kucsera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kucsera krijgt een gele kaart. Nieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stafowski met een snel genomen vrije trap. Demkó krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Daar is Rispoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsuoka probeert naar een medespeler te passen. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieri verovert de bal door een tackle van achteren. Nieri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Franzotti de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Demkó onderschept slim de pass. Demkó draait met de bal, schiet en ... Dombóvári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 6:1

70e minuut.
Bobochkin probeert naar een medespeler te passen. Balog bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balog is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balog legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Dombóvári bokst de bal weg. Balog rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 7:1

73e minuut.
Jendrysiak geeft de bal voor. Csiki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobochkin de bal. Demkó rent richting de bal. Demkó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Stafowski onderschept slim de pass. Stafowski passt de bal zonder na te denken. Perger is nu in balbezit. Perger geeft een lange en hoge pass. Demkó maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Perger met een sublieme pass. Balog rent richting de bal. Balog draait met de bal, schiet en ... Csiki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perger geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka geeft een lange en hoge pass. Szász probeert de bal met de borst te controleren. Szász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kucsera passt de bal met de wreef. Szász is nu in balbezit. Met opzet legt Nieri zijn tegenspeler op de grond. Nieri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárvári passt de bal in één keer door. Pockihned met een sublieme pass. Rispoli is nu in balbezit. Rispoli geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bagi FC Blue Stars 26%, Vacak FC 74%.
Bagi FC Blue Stars - Vacak FC 7:1