Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Hcity FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35546
Hcity FC FcBayern96
BÉTA Tactiek meglátjuk
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
67.1 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Puigbó is nu in balbezit. Łożyński begaat een overtreding. Puigbó raakt geblesseerd tijdens het duel. Lalović met een snel genomen vrije trap. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarniak bokst de bal weg.

6e minuut.
Roelandts met een snelle inworp. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn probeert naar een medespeler te passen. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Reljin speelt de bal door. Roelandts is nu in balbezit. Roelandts geeft een lange en hoge pass. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. Duma bokst de bal weg.

8e minuut.
Scheepers passt de bal in één keer door. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia passt de bal in één keer door. Blackburn rent richting de bal. Blackburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FcBayern96 1:0

9e minuut.
Daar is Puigbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puigbó passt de bal met de wreef. Fuscão rent richting de bal. Fuscão probeert naar een medespeler te passen. Machos geeft een hoge lob. Sarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sarniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machos met een snelle inworp. Lalović rent richting de bal. Lalović geeft een lange en hoge pass. Sarniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lalović geeft een hoge lob. Puigbó springt en kopt de bal. Daar is Porsche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hcity FC - FcBayern96 1:1

12e minuut.
Cavalcanti speelt de bal door. Morejón is nu in balbezit. Daar is Morejón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón draait met de bal, schiet en ... Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FcBayern96 2:1

14e minuut.
Inworp. Fuscão met een snelle inworp. Machos is nu in balbezit. Machos geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarniak bokst de bal weg.

20e minuut.
Machos kopt de bal weg. Puigbó rent richting de bal. Puigbó passt de bal met de wreef. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Sarniak bokst de bal weg.

26e minuut.
Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos passt de bal in één keer door. Fuscão rent richting de bal. Fuscão geeft een hoge lob. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Knizia is nu in balbezit. Lobanovskij met een sublieme pass. Machos probeert naar een medespeler te passen. Bajzát rent richting de bal. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Sarniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machos met de inworp. Lalović geeft een lange en hoge pass. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Puigbó stond buitenspel. Łożyński neemt vlug de vrije trap. Morejón kopt de bal weg. Blackburn rent richting de bal. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. Duma bokst de bal weg. Morejón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FcBayern96 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 53%, FcBayern96 47%.
Hcity FC - FcBayern96 3:1

46e minuut.
Pruteanu komt het veld opgelopen. Halmesarka komt het veld opgelopen. Martins komt het veld opgelopen. Türksevər komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Porsche met een sublieme pass. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Halmesarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalović is nu in balbezit. Lalović geeft een lange en hoge pass. Puigbó krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Andrejcsik geeft een lange en hoge pass. Bajzát controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łożyński neemt vlug de vrije trap. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón haalt uit met een fantastische trap. Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łożyński speelt de bal door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər passt de bal in één keer door. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. Duma bokst de bal weg.

64e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft de bal voor. Halmesarka is nu in balbezit. Halmesarka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Morejón met een sublieme pass. Halmesarka is nu in balbezit. Halmesarka passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ... Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Lobanovskij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər passt de bal zonder na te denken. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FcBayern96 4:1

69e minuut.
Lobanovskij is nu in balbezit. Türksevər verovert de bal door een tackle van achteren. Türksevər met een sublieme pass. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Halmesarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmesarka passt de bal zonder na te denken. Morejón rent richting de bal. Morejón schiet op doel. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Türksevər met de inworp. Lalović is nu in balbezit. Martins onderschept slim de pass. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 30%, FcBayern96 70%.
Hcity FC - FcBayern96 4:1