Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:26
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Olajbogyok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27416
Olajbogyok Angyalföldi ksk
532Def Tactiek AVG
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 59.3
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Jajić verovert de bal door een tackle van achteren. Jajić geeft een hoge lob. Areco rent richting de bal. Noonan onderschept slim de pass. Noonan haalt uit met een fantastische trap. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Jajić passt de bal zonder na te denken. Schinkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Noonan rent richting de bal. Noonan draait met de bal, schiet en ... Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sargsyan speelt de bal door. Cimpl is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pokrajac ... Strafschop! Cimpl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cimpl neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

24e minuut.
Noonan speelt de bal door. Schinkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Angyalföldi ksk 1:0

33e minuut.
bin Yakub geeft een hoge lob. Eliaszewicz kopt de bal weg. Udrea is nu in balbezit. Targoński onderschept slim de pass. Targoński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Krachel is nu in balbezit. Krachel geeft de bal voor. Daar is Ilheu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon probeert naar een medespeler te passen. MacWhirter geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
MacWhirter rent richting de bal. MacWhirter probeert naar een medespeler te passen. Noonan rent richting de bal. Noonan schiet op doel. Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olajbogyok - Angyalföldi ksk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 58%, Angyalföldi ksk 42%.
Olajbogyok - Angyalföldi ksk 2:0

50e minuut.
Sargsyan is nu in balbezit. Targoński rent richting de bal. Pietz begaat een overtreding. Targoński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Targoński kan niet meer verder spelen. Armenakyan komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Pietz is nu in balbezit. Majearu onderschept slim de pass. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majearu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tramonti de bal. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. Łobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pokrajac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Areco geeft de bal voor. Armenakyan kopt de bal weg. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Łobos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Brokovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajić verovert de bal door een tackle van achteren. Jajić speelt de bal door. Krachel is nu in balbezit. Krachel schiet op doel. Dixon bokst de bal weg.

82e minuut.
Krachel geeft een hoge lob. Noonan kopt de bal weg. Schinkmann probeert de bal aan de voet te houden. Ilheu is nu in balbezit. Ilheu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olajbogyok 58%, Angyalföldi ksk 42%.
Olajbogyok - Angyalföldi ksk 2:0